Πράγματα που θα θέλατε μαζί σας στο μαιευτήριο

Ετοιμάζεστε για τη μεταφορά στο μαιευτήριο όπου θα γεννήσετε το πρώτο σας παιδί και σίγουρα μέρες πριν θα είχατε κάνει το σχεδιασμό σας για τα πράγματα που θα πάρετε μαζί σας. Είναι κάποια πράγματα που ίσως να μην σκεφτείτε ποτέ να βάλετε στην τσάντα γιατί δεν είναι απαραίτητα, αλλά σίγουρα θα σας χρησιμεύσουν.

Πράγματα που θα θέλατε μαζί σας στο μαιευτήριο

1. Ένα MP3. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε περιμένοντας, αλλά και μετά, όταν θα έρθει η ώρα να ξεκουραστείτε και δεν θέλετε να σας ενοχλούν οι φωνές γύρω σας. Μαζί βέβαια να πάρετε και τον φορτιστή σε περίπτωση που η χρήση του είναι μεγάλη και πέσει η μπαταρία.

2. Δώρα για το άλλο παιδί σας. Εάν δεν είναι το πρώτο σας παιδί ίσως να θέλατε να έχετε κάποιο δώρο από πριν στην τσάντα σας για να του το πάτε γυρνώντας λέγοντας ότι είναι από το αδερφάκι του.

3. Εσώρουχα. Το νοσοκομείο θα σας δώσει μεν, αλλά καμιά φορά είναι καλύτερο να έχετε τα δικά σας. Καλύτερα παλιότερα γιατί μπορεί να τα λερώσετε ή αγοράστε φτηνά καινούρια.

4. Σερβιέτες. Και πάλι το νοσοκομείο θα σας δώσει, αλλά μπορεί να έχετε συνηθίσει αυτές που χρησιμοποιείτε, οπότε καλό είναι να πάρετε μερικές.

5. Φωτογραφική μηχανή. Τα κινητά είναι καλή ιδέα, αλλά οι φωτογραφικές μηχανές είναι καλύτερες. Και να μην ξεχάσετε την μπαταρία, ή κάποια κάρτα μνήμης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved