Άγχος και ζήλεια, θα τα αισθανθείτε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Οι συμβουλές που θα δεχτείτε όταν θα ανακοινώσετε σε όλους ότι περιμένετε παιδί θα είναι πολλές. Οι περισσότεροι είτε μιλώντας εκ πείρας είτε γιατί υποστηρίζουν ότι ξέρουν θα έχουν λίγα πράγματα να σας πουν για το πώς θα κυλήσει η εγκυμοσύνη σας. Υπάρχουν όμως πράγματα που σίγουρα θα αισθανθείτε και ίσως μόνο κάποια φίλη σας που τα έχει περάσει θα μπορεί να σας τα πει.

Άγχος και ζήλεια, θα τα αισθανθείτε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Άγχος: Είναι κάτι το οποίο μάλλον μπορεί να καταλάβει μόνο κάποιος που ζει αυτή τη σπουδαία εμπειρία. Μπορεί να μην το συνδέουμε ποτέ γιατί πραγματικά πρόκειται για κάτι υπέροχο, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να σας αγχώσουν. Φυσικά θα πρέπει να το δείτε με ψυχραιμία πάνω απ' όλα.

Ζήλια: Ενδέχεται να φτάσετε και σε αυτό το συναίσθημα και μην θεωρήσετε ότι συμβαίνει μόνο σε εσάς. Που και που θα σας ενοχλεί ότι οι άλλοι μπορούν άνετα να πίνουν το ποτό τους ή να τρώνε ότι θέλουν χωρίς να φοβούνται ότι θα τους πειράξει. Μπορεί να ενοχληθείτε ακόμη και με τον σύντροφό σας για το γεγονός ότι ενώ εσείς φουσκώνετε, αγχώνεστε και το σώμα σας αλλάζει, αυτός απλά συνεχίζει τα πάντα κανονικά. Είναι όλα φυσιολογικά και μην ανησυχείτε, είναι προσωρινά και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved