Τρεις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει κάθε έγκυος!

Λίγο πολύ τα βασικά πράγματα σε μια εγκυμοσύνη είναι γνωστά σε όλους, όπως το πόσο θα φουσκώσει η κοιλιά ή αν θα πρηστούν και τα πόδια και πολλά άλλα. Όμως υπάρχουν τρεις ερωτήσεις που είναι πολύ συχνές και κάθε γυναίκα που είναι έγκυος θα ήθελε να κάνει.

Τρεις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει κάθε έγκυος!

Θα αλλάξει η ερωτική μου ζωή; Πολλές είναι οι γυναίκες που ίσως δεν θεωρούν σωστό να ρωτήσουν τους γιατρούς τους κάτι τέτοιο. Αυτό λοιπόν που ισχύει είναι πως όλα θα μπορούν να πηγαίνουν κανονικά και σε αυτό τον τομέα, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο ίδιος ο γιατρός σας συμβουλέψει για το αντίθετο.

2. Πως μπορώ να ξεπεράσω την πρωινή αδιαθεσία; Η ναυτία και οι ζαλάδες είναι τα βασικότερα προβλήματα που συναντούν πολλές γυναίκες. Τα μικρά γεύματα έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται το στομάχι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μικρά σνακ με κράκερ κυρίως είναι ότι καλύτερο. Εξάλλου, είναι μόνο στην αρχή, από το δεύτερο τρίμηνο θα πάψουν.

3. Θα πονέσω στην γέννα; Με μια λέξη «ναι», η γέννα είναι επίπονη αλλά όλες οι μαμάδες θα σας πουν ότι η συνολική εμπειρία είναι κάτι που αξίζει και στο τέλος το ξεχνάτε. Υπάρχουν φυσικά μαθήματα ανώδυνου τοκετού και αν ακόμη ανησυχείτε μιλήστε με το γιατρό σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε εκείνη τη στιγμή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved