Φέρτε στον κόσμο το παιδί σας… υπνωτισμένη!

Ελάχιστες γυναίκες στην Ελλάδα γνωρίζουν πως υπάρχει η δυνατότητα τοκετού με... ύπνωση!

Φέρτε στον κόσμο το παιδί σας… υπνωτισμένη!

Ακόμα και η επισκληρίδιος φαντάζει επίπονη διαδικασία μπροστά στις μαρτυρίες γυναικών που έχουν φέρει στον κόσμο το παιδί τους με τη βοήθεια υπνωτιστή. Πώς γίνεται αυτό; Συνήθως η ετοιμόγεννη γυναίκα βρίσκεται μέσα σε πισίνα τοκετού και στην αρχή νιώθει τις πρώτες οδύνες.

Τότε επεμβαίνει ο υπνωτιστής ο οποίος με τον τρόπο του καταφέρνει να υπνωτίσει την έγκυο η οποία τελικά, μετά από λίγες ώρες και χωρίς να αντιληφθεί καν τους πόνους του τοκετού, φέρνει στον κόσμο το μωρό της.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι γυναίκες που έχουν ακολουθήσει αυτή τη μέθοδο για να γεννήσουν. Μάλιστα, οι περισσότερες λένε πως ο υπνωτιστής ζητάει από την έγκυο που βρίσκεται στη διαδικασία τοκετού, να σκεφτεί την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Με αυτές τις σκέψεις αποκοιμιέται, όμως δεν εγκαταλείπει το σώμα της ώστε να βοηθήσει στην εξώθηση του μωρού κατά τη γέννα.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό δεν ακούγεται; Μπορεί όμως να είναι και έτσι... Πάντως ως κόστος είναι από τις πιο ακριβές μεθόδους αφού κάθε συνεδρία υπνοθεραπείας εγκύου κοστίζει 300 ευρώ ενώ για να παρευρεθεί ο υπνωτιστής στον τοκετό απαιτούνται 700 με 800 ευρώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved