Η CYBEX παρουσιάζει το νέο της καρότσι με κάθισμα που περιστρέφεται 360°!

Με σύνθημα το… «get ready to twist again», η CYBEX παρουσιάζει το νέο της all-round buggy, το EEZY S TWIST 2, που υπόσχεται να αλλάξει τα ταξίδια της οικογένειας: Ιδανικό τόσο για την πόλη, όσο και για τις μετακινήσεις, το νέο καρότσι της CYBEX, ενσωματώνει νέα τεχνολογία που επιτρέπει στο κάθισμα του μωρού να περιστρέφεται κατά 360°, εύκολα και γρήγορα, μόλις με μία κίνηση!

Η CYBEX παρουσιάζει το νέο της καρότσι με κάθισμα που περιστρέφεται 360°!

Ευέλικτο και συμπαγές, το νέο CYBEX EEZY S TWIST 2 κάνει τις βόλτες στα στενά σοκάκια, του επόμενου προορισμού μας, τις μεταβάσεις μας στους σταθμούς του μετρό και τους πολύβουους δρόμους ευχάριστες και άνετες, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι κάθε μας περίπατος με το μωρό στο καρότσι.

Το κάθισμα του μωρού «γυρνάει» πανεύκολα

Χάρη σε μια νέα επαναστατική τεχνολογία της CYBEX, το κάθισμα του καροτσιού μπορεί να περιστραφεί κατά 360° μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με το ένα μόνο χέρι. Έτσι το μωρό μας μπορεί να κάθεται στο CYBEX EEZY S TWIST 2 είτε με το προσωπάκι του προς εμάς, ώστε να νοιώθει ασφαλές και προστατευμένο κάτω από το άγρυπνο βλέμμα μας, είτε να κοιτάζει μπροστά και να παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω του, ανακαλύπτοντας τους ήχους και τις εικόνες του κόσμου. Η θέση του μωρού μας αλλάζει πανεύκολα, όσο σύντομα και όσο συχνά κρίνουμε εμείς ότι χρειάζεται!

cybex peristrefetai 2

1 Καρότσι - 4 Επιλογές

Χάρη στο Σύστημα Μεταφοράς 4 σε 1 της CYBEX, οι γονείς μπορούμε εύκολα να μετατρέψουμε το EEZY S TWIST 2 στο καροτσάκι που θέλουμε, ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία του παιδιού μας: Είτε με το βασικό κάθισμα είτε τοποθετώντας οποιοδήποτε βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX, το πορτ μπεμπέ Cot S ή το άνετο Cocoon S, το καροτσάκι είναι έτοιμο για κάθε περίσταση.

cybex peristrefetai 3

Επιπλέον, το EEZY S TWIST 2 διπλώνει σε ένα συμπαγές, αυτοστηριζόμενο πακέτο, ώστε να μπορεί να αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα. Το συμπαγές κλείσιμο με το ένα χέρι καθιστά αυτό το καροτσάκι ιδανικό για οικογένειες που ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο, το τρένο ή το αεροπλάνο.

Η εργονομία σε πρώτο πλάνο

Η πλάτη και το ενσωματωμένο υποπόδιο του EEZY S TWIST 2 μπορούν να ρυθμιστούν σε εντελώς οριζόντια θέση, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για μωρά από 0 μηνών. Η XXL αντιηλιακή κουκούλα αποτελείται από προστατευτικό υλικό με UPF50+, ενώ διαθέτει παραθυράκι με ύφασμα mesh για άνετη κυκλοφορία του αέρα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το EEZY S TWIST 2 διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα.

CYB 20 EezySTwist2 EU RIBL y270 TravelSystem screen HD

Πιο ομαλές διαδρομές με την «+» εκδοχή

Το EEZY S TWIST 2 προσφέρει τον σχεδιασμό, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του CYBEX EEZY S TWIST2, διαθέτοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερους τροχούς και ανάρτηση τεσσάρων τροχών για άνετες διαδρομές σε ποικίλα εδάφη. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί εμπρόσθιου κλειδώματος εξασφαλίζουν επίσης ομαλές βόλτες. Το CYBEX EEZY S TWIST 2 και το CYBEX EEZY S TWIST 2 είναι διαθέσιμα σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα βρεφικών ειδών.

CYB 20 y270 EU RIBL EezySTwist2 Plus compact Folded screen HD
CYB 20 y270 EU RIBL EezySTwist2 recline screen HD

Με το νέο CYBEX EEZY S TWIST 2, ξεκινάμε τα ταξίδια μας με το μωρό μας και είμαστε έτοιμοι για νέες εμπειρίες, για νέες περιπέτειες που θα ζήσουμε όλοι μαζί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved