Όταν το design έχει πρωταρχικό λόγο στην επιλογή των βρεφικών προϊόντων

Ο μεγάλος προβληματισμός που καταλαμβάνει όλους τους μελλοντικούς γονείς για το πώς θα επιλέξουν όλα τα απαραίτητα – καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου και τόσα άλλα - για τον ερχομό του μωρού μας, μας είχε πιάσει κι εμάς και ομολογώ, πως ήταν έντονος.

Όταν το design έχει πρωταρχικό λόγο στην επιλογή των βρεφικών προϊόντων

Χρειάστηκαν μέρες, όμως τελικά αποφασίσαμε πως η σωστή επιλογή για την οικογένειά μας είναι εκείνη που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα δικά μας κριτήρια: Ασφάλεια, λειτουργικότητα και σχέδιο – αυτά πρέπει να συνδυάζει κάθε προϊόν για να «μπει» στην οικογένειά μας. Υπήρξαν κάποιοι που αμφισβήτησαν το αν ο παράγοντας «σχέδιο» πρέπει να είναι πρωταρχικός. Για εμάς όμως δεν υπήρχε στιγμή ενδοιασμού.

Θα επιλέγαμε ποτέ να τοποθετήσουμε ένα έπιπλο στο σπίτι μας, αν δεν ήταν του απόλυτου γούστου μας; Θα επιλέγαμε ένα φωτιστικό απλώς και μόνο «για να βλέπουμε» ή θα αναζητούσαμε προσεκτικά αυτό που ταιριάζει στον χώρο μας, το σπίτι μας και φυσικά, στο γούστο μας; Επιλέγουμε για εμάς αυτό που μας ταιριάζει, επιλέγουμε για το σπίτι μας αυτό που μας αρέσει, επιλέγουμε για την οικογένειά μας αυτό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας.

Η ενδελεχής έρευνά μας για βρεφικά προϊόντα κατάληξε σε ένα και μόνο όνομα: Η CYBEX είναι η εταιρεία που κάνει πραγματικότητα όλα όσα φανταζόμαστε: Ασφάλεια, λειτουργικότητα και απαράμιλλο design για το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά και για μια σειρά προϊόντων που διαλέξαμε για το παιδί μας χωρίς να μετανιώσουμε στιγμή. Διότι επιλέξαμε αυτά που επιθυμούσαμε πραγματικά, χωρίς «εκπτώσεις» σε κανένα από τα τρία βασικά μας κριτήρια. Το γεγονός πως ήμασταν εξαρχής πλήρως ενημερωμένοι για τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να έχει το ιδανικό καρότσι για εμάς και το μωρό μας, μας έκανε να καταλάβουμε πως τα καρότσια της σειράς CYBEX Platinum ήταν ακριβώς ό,τι αναζητούσαμε - όχι απλά για να μείνουμε ικανοποιημένοι, αλλά για να γίνουμε πραγματικά… τρισευτυχισμένοι!

cybex elafria karotsia

Ασφάλεια και λειτουργικότητα για χαρούμενα μωρά και ευχαριστημένους γονείς

Η Platinum σειρά της CYBEX έχει καρότσια που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Με προτεραιότητα την ασφάλεια του μωρού, δεν υστερούν διόλου σε λειτουργικότητα για τους γονείς: Τα καρότσια PRIAM και ΜΙΟS της Platinum σειράς είναι ασύγκριτα ελαφριά και εύχρηστα, καθώς μπορεί ο γονιός να τα κλείσει ακόμα και με το ένα χέρι, εύκολα και γρήγορα - ένα χαρακτηριστικό απαραίτητο για δραστήριους γονείς που πηγαίνουν παντού με το παιδί τους και δεν επιθυμούν «περιττές» δυσκολίες στον δρόμο τους.

Το κάθισμα του καροτσιού διαθέτει τέσσερις θέσεις ανάκλισης, δηλαδή το μωρό μπορεί να στέκεται από κανονικά καθιστό έως και εντελώς ξαπλωμένο, όπως στο κρεβατάκι του, ώστε να είναι κατάλληλο για τα νεογέννητα, αλλά και για μεγαλύτερα μωρά που μπορούν άνετα να κοιμηθούν στη βόλτα. Το κάθισμα τοποθετείται είτε με φορά προς τα μπροστά ώστε να κοιτάζει το περιβάλλον, είτε και προς τα πίσω ώστε να κοιτάζει το γονιό (για τα νεογέννητα) και η αλλαγή γίνεται πολύ εύκολο με το ένα χέρι. Το ύψος του ευθυγραμμίζεται τέλεια με το ύψος των περισσότερων τραπεζιών (στα 80 εκατοστά) κι έτσι γίνεται το καθισματάκι του, όταν βρισκόμαστε σε ένα εστιατόριο ή μία καφετέρια!

0L3A4754 copy screen HD

Η προστατευτική, επεκτάσιμη κουκούλα προσφέρει προστασία από τον ήλιο (UVP50+), την ώρα που διαθέτει ειδική πρόβλεψη, ώστε και να ανανεώνεται ο αέρας του παιδιού, αλλά και να μπορεί ο γονιός να το βλέπει, ανά πάσα στιγμή. Αντίστοιχα, η μπάρα του καροτσιού αφαιρείται τόσο από δεξιά όσο και από αριστερά, ώστε η πρόσβαση να είναι πάντοτε εύκολη, ενώ είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικό που δίνει την αίσθηση του δέρματος. Τα μαξιλαράκια στις ζώνες είναι μαλακά και κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να μην πιέζουν το παιδί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τα καρότσια της σειράς CYBEX Platinum, PRIAM και MIOS, είναι «4 σε 1» σύστημα ταξιδιού, που σημαίνει ότι πάνω στον βασικό σκελετό, μπορεί να εφαρμόσει η βασική θέση καθίσματος, το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου (εμείς επιλέξαμε το Cloud Z i-Size της ίδιας σειράς - μπορείτε όμως να διαλέξετε όποιο κάθισμα αυτοκινήτου της CYBEX προτιμάτε), το πορτ μπεμπέ Lux Carry Cot και το άνετο Lit Cote, γεγονός που απογειώνει τη λειτουργικότητά τους.

cybex design 3

Η αποθέωση του design στα παιδικά καρότσια

Αυτό όμως που δίνει ακόμα περισσότερους «πόντους» στα καρότσια της Platinum είναι το μοναδικό τους design! Και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, όταν πρόκειται για καρότσια που δημιουργήθηκαν με μότο το «The New Luxury of Travel», την «νέα πολυτέλεια στα ταξίδια», που μεταφράζεται ως συνδυασμός της υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας με την ασύγκριτη ελαφρότητα και τον διαχρονικό, κομψό σχεδιασμό. Πρόκειται ουσιαστικά, για έναν «φόρο τιμής» στην κληρονομιά των Ray και Charles Eames, αυτού του ζευγαριού industrial designers, που είχαν ως σύνθημα το ότι «οι λεπτομέρειες δεν είναι απλώς λεπτομέρειες. Είναι η βάση του design». Έτσι, μπορεί η κάθε οικογένεια, να δημιουργήσει το δικό της καρότσι, συνδυάζοντας το σασί που προτιμά με μια μεγάλη γκάμα από καθίσματα, αλλάζοντας το look όποτε και όπως θέλει.

cybex design 4

Ονόματα από τον χώρο της μόδας και του design ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη CYBEX και δημιουργούν πραγματική τέχνη πίσω από κάθε καρότσι PRIAM ή MIOS. Jeremy Scott και Karolina Kurkova είναι προσωπικότητες με καταξιωμένη πορεία διεθνώς, που δημιούργησαν για τη CYBEX, fashion συλλογές που ξεχωρίζουν και πραγματικά, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Ας μην ξεχνάμε ότι η CYBEX διαθέτει επίσης και ένα εσωτερικό σχεδιαστικό τμήμα που δημιουργεί μοντέρνες fashion κολεξιόν που ήδη κάνουν τη διαφορά, όπως η σειρά Spring Blossom. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η πιο δημοφιλής ομάδα της Formula 1, η ομάδα της Ferrari, η Scuderia Ferrari επέλεξε τη CYBEX για αποκλειστική συνεργασία στον τομέα αυτό!

Οι δημιουργίες του Jeremy Scott για τη CYBEX

eikona5

Οι δημιουργίες της Karolina Kurkova για τη CYBEX

cybex stroller
cybex carolina

Για εμάς τους νέους γονείς, που είμαστε πλήρως ενημερωμένοι, γνωρίζουμε καλά τι αναζητούμε και τι θέλουμε, θεωρούμαστε «απαιτητικοί» και ενδιαφερόμαστε τόσο για την εργονομία των προϊόντων που επιλέγουμε όσο και για το design τους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, κανένας προβληματισμός: Η CYBEX έχει για εμάς το καλύτερο που χρειαζόμαστε, το καλύτερο που επιθυμούμε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved