«Το Πάσχα του Πασχάλη»: Ένα πασχαλινό παραμύθι για παιδιά (vid)

#Πάσχα_στο_Σπίτι φέτος και περνάμε όμορφα το χρόνο μας διαβάζοντας ένα άκρως πασχαλινό παραμύθι.

«Το Πάσχα του Πασχάλη»: Ένα πασχαλινό παραμύθι για παιδιά (vid)

Το Πάσχα φέτος ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μικροί - μεγάλοι περνάμε τις γιορτινές αυτές ημέρες στο σπίτι, μακριά από χωριά, γιαγιάδες και παππούδες. Ακόμα και στην καραντίνα όμως, μπορούμε με τις δραστηριότητες που θα κάνουμε με τα παιδιά μας να δημιουργήσουμε πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι και όμορφες αναμνήσεις.

Τα παιδιά λατρεύουν τα παραμύθια και σίγουρα το μικρό σας δεν θα σας αρνηθεί εάν του προτείνετε να του διαβάσετε ένα. «Το Πάσχα του Πασχάλη» είναι ένα παραμύθι που μιλάει για το πείσμα των παιδιών και τις δυσκολίες προσαρμογής σε νέο περιβάλλον. Πρωταγωνιστής είναι ένα άσπρο λαγουδάκι, ο Πασχάλης, που ανήμερα του Πάσχα ζει μία μεγάλη περιπέτεια.

Η ιστορία:
Φέτος την άνοιξη ο μικρός Πασχάλης, έχει χάσει τελείως το κέφι του. Αιτία της κακοκεφιάς του η μετακόμιση που αναγκάζονται να κάνουν από το αγρόκτημα όπου γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη κάμποσα χιλιόμετρα μακριά. Ο Πασχάλης δυσκολεύεται πολύ να συνηθίσει την καινούργια του γειτονιά, ώσπου ανήμερα το Πάσχα, αναπάντεχα, όλα αλλάζουν σαν από θαύμα.

Εάν δεν έχετε το παραμύθι, μπορείτε να το ακούσετε και να δείτε τις εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved