#Πάσχα_στο_Σπίτι: 10+1 προτάσεις για την πασχαλινή διακόσμηση του κέικ (pics)

Πάρτε ιδέες για να φτιάξετε και εσείς το δικό σας πασχαλινό κέικ με την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση.

#Πάσχα_στο_Σπίτι: 10+1 προτάσεις για την πασχαλινή διακόσμηση του κέικ (pics)

Συνήθως το Πάσχα, την τιμητική τους έχουν τα τσουρέκια και τα παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια. Φέτος όμως, το Πάσχα είναι έτσι και αλλιώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα και λόγω του εγκλεισμού μας στο σπίτι, έχουμε τη δυνατότητα να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στην κουζίνα. Τι θα λέγατε λοιπόν αφού φτιάξετε τα παραδοσιακά τσουρέκια και κουλούρια, να φτιάξετε και ένα άκρως πασχαλινό κέικ που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι, ειδικά τα παιδιά;

Στο εξωτερικό, τα πασχαλινά κέικ είναι πολύ δημοφιλή. Στην όψη, δεν θυμίζουν τα δικά μας κλασικά κέικ και μοιάζουν περισσότερο με τούρτες. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, αυτά τα λαχταριστά στρογγυλά κέικ με τις στρώσεις σοκολάτας ή βανίλιας και την εντυπωσιακή διακόσμηση, έχουν γίνει περιζήτητα και στην Ελλάδα και τώρα που #Μένουμε_Σπίτι είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε και εσείς τις δυνάμεις σας!

Οι συνταγές για κέικ ποικίλουν και μπορείτε να δοκιμάσετε όποια εσείς θέλετε ανάλογα με τα γούστα σας και τα υλικά που έχετε σπίτι. Όσον αφορά τη διακόσμηση, ελπίζουμε οι παρακάτω φωτογραφίες να σας εμπνεύσουν και να σας δώσουν ιδέες!

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά, πασχαλινά κέικ που κυκλοφορούν στο Ιnstagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved