Ποια συμπτώματα «σημαίνουν συναγερμό» για κρυολόγημα

Μία έμπειρη και παρατηρητική μανούλα, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί πότε το μικρό της έχει προσβληθεί από κάποιο κρυολόγημα.

Ποια συμπτώματα «σημαίνουν συναγερμό» για κρυολόγημα

Το πρώτο «σημάδι» που προδίδει την ασθένεια, είναι η ξαφνική μεταβολή της διάθεσης του παιδιού, σε συνδυασμό με το έντονο ρούφηγμα της μύτης του. Στη συνέχεια, ακολουθούν και όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα όπως έντονος και επίμονος βήχας ή οξύς πονόλαιμος.

Κοινός παρονομαστής σε όλα και αρχή του κακού είναι λοιπόν το κλασσικό μπούκωμα της μύτης. Τι μπορεί να κάνει μια μανούλα για να αποφύγει, όσο είναι αρχή, τα δυσάρεστα που συνήθως ακολουθούν;

Όταν η μυτούλα αρχίζει να μπλοκάρει και το μικρό σου χάνει εντελώς την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης, τότε είναι απόλυτα λογικό να μην έχει διάθεση για χαρές και παιχνίδια. Ευτυχώς, με τη βοήθεια του Fitonasal Pediatric spray, είναι εύκολο να το απαλλάξεις άμεσα από αυτή τη δυσάρεστη αίσθηση! Πρόκειται για ένα σπρέι ειδικά μελετημένο ώστε να βοηθά σε περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού. Διαθέτει ένα μοριακό σύμπλοκο τανινών και αλίτη, το οποίο αποσυμφορεί τη μύτη των μικρών μας, χωρίς όμως να την ερεθίζει ή να ξηραίνει τον βλεννογόνο. Ταυτόχρονα, η ειδική μεμβράνη με αντιοξειδωτική δράση που σχηματίζει και προσκολλάται στο βλεννογόνο, παρέχει ακόμη περισσότερη προστασία. Έτσι, χαρίζει βαθύ καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας, απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννα, τους παθογόνους, ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες που παγιδεύονται μέσα σε αυτή.

FITONASAL 34575

Extra tip: Επιπλέον, είναι ένα αξεσουάρ απαραίτητο για νέες μανούλες που θέλουν να καθαρίσουν τη μυτούλα του βρέφους τους, το οποίο δεν μπορεί ακόμη να τη φυσήξει.

Πολλές φορές, η στασιμότητα της βλέννας στη ρινική κοιλότητα και η παρουσία μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων ουσιών, μπορούν να γίνουν η αιτία για την εμφάνιση έντονου κι επίμονου βήχα, από τον οποίο το Fitonasal Pediatric μπορεί να μας βοηθήσει!

Απαραίτητο για να ξεκινήσετε από την πρώτη στιγμή που θα αντιληφθείτε ότι η μυτούλα αρχίζει να κλείνει και το μικρό σας δεν μπορεί να ανασάνει!

fitonasal 4567
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved