Μεγάλος διαγωνισμός ΒΙΤΑΜ: Μοιράσου μαζί μας την ξεχωριστή σου συνταγή και κέρδισε!

Μεγάλος διαγωνισμός ΒΙΤΑΜ: Μοιράσου μαζί μας την ξεχωριστή σου συνταγή και κέρδισε!

Κάθε μητέρα γνωρίζει καλά πως υπάρχουν κάποιες αξίες που παραμένουν κλασικές και επίκαιρες όσα χρόνια και αν περάσουν και μία από τις αξίες αυτές αφορά στη διατροφή της οικογένειας.

Πρόκειται για τα πολύτιμα «μυστικά», τα θρεπτικά συστατικά και τις συνταγές που περνούν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Είναι όλα όσα μας έμαθαν οι μητέρες μας και εκείνα που θα μάθουμε εμείς στις κόρες μας. Διότι η οικογένεια, η αγάπη, η σωστή διατροφή και η εμπιστοσύνη συνδέονται και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να εκφράζεις την αγάπη σου για την οικογένειά σου, φροντίζοντας για τη διατροφή της.

Ναι, το συστατικό της… καρδιάς μας «μυρίζει» μαμά και στο mom-to-mom by ΒΙΤΑΜ είδαμε και μάθαμε αυτά ακριβώς τα μυστικά, τα διατροφικά tips αγάπης και νοστιμιάς που οι μαμάδες πέρασαν στις κόρες τους, αποδεικνύοντας πως γεύση και σωστή τροφή πηγαίνουν μαζί -πόσο μάλλον όταν έχουμε δίπλα μας το Βιτάμ που εδώ και 70 χρόνια είναι πρωταγωνιστής στην ελληνική κουζίνα.

Αν έχεις και εσύ, λοιπόν, κάποια νόστιμη συνταγή ή μία διατροφική συμβουλή που με πολλή αγάπη σου έμαθε η δική σου μητέρα, τώρα είναι η ώρα να τη μοιραστείς. Ποιο είναι το ιδιαίτερο συστατικό που κάνει μοναδική την αγαπημένη σου συνταγή και το έχεις μάθει από τη δική σου μαμά;

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας, μοιράσου μαζί μας το ξεχωριστό σου tip και μπορεί να είσαι εσύ η μεγάλη τυχερή που θα μαγειρέψει την αγαπημένη της συνταγή μαζί με τη γνωστή foodblogger Mamatsita σε ένα special βίντεο και θα κερδίσει πλούσια δώρα!

Πιο αναλυτικά, παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα Πολυμίξερ Kenwood KVL4110S CHEF XL με πανίσχυρο ηλεκτρονικό μοτέρ ισχύος 1200 Watt και ανοξείδωτο μπολ για τέλειες αναμείξεις και επτά μοναδικά προϊόντα Βιτάμ: Από Βιτάμ κλασικό μέχρι Βιτάμ ρόφημα Αμυγδάλου, ρόφημα Σόγιας και ρόφημα Φουντούκι-Κακάο!

Contest mamatsita 3

Τα βήματα για τον διαγωνισμό είναι απλά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και το tip σου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας από τις 18 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου 2019. Η αγαπημένη μας Mamatsita θα επιλέξει την πιο ξεχωριστή συνταγή και αν είσαι εσύ η τυχερή, θα έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο νέο της βίντεο και να κερδίσεις υπέροχα δώρα.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας και γίνε εσύ η μεγάλη τυχερή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved