Τα πιο cool αξεσουάρ για αγοράκια στην παραλία!

Όσο μικρό και αν είναι το αγοράκι σας, φέτος η μόδα στην παραλία προστάζει έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικα αξεσουάρ και σίγουρα χρήσιμα προϊόντα. Φέτος, λοιπόν, στη μόδα είναι τα έντονα χρώματα σε μαγιό και έχουμε να σας προτείνουμε τα παρακάτω.

Τα πιο cool αξεσουάρ για αγοράκια στην παραλία!


Μαγιό από λίκρα σε ριγέ ντεσέν που κολλάει πάνω στο δερματάκι του μωρού όμως είναι από υλικό που δεν προκαλεί ερεθισμούς
Αν το αγοράκι σας είναι πολύ μικρό, ένα μαγιό-πάνα είναι ό,τι πρέπει για να ξενοιάσετε ώστε να μην αγωνιάτε για τη στιγμή που το μωρό σας θα θέλει να κάνει την ανάγκη του. Είναι μίας χρήσης και αρκετά οικονομικά ώστε να τα αλλάζετε όσο συχνά χρειάζεται.
Οι σαγιονάρες είναι ό,τι πρέπει για αγοράκια που θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα στην παραλία
Αν είστε από τις οικογένειες που κάθονται με τις ώρες στην παραλία, τότε ένα σετ με αντηλιακή μπλούζα και αντίστοιχο μαγιό από κάτω είναι ό,τι πρέπει. Θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα είστε σίγουρες ότι το παιδί σας είναι προστατευμένο από την ηλιακή ακτινοβολία.
Τέλος, διαλέξτε το κατάλληλο καπέλο για τον μπόμπιρά σας. Μπορείτε να του πάρετε ένα μοδάτο καπέλο ή ένα καπέλο από ύφασμα που καλύπτει ακόμα και τον εκτεθειμένο στον ήλιο σβέρκο του. Η απόφαση είναι δική σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved