Κουίζ: Βρες το ιδανικό παιχνίδι για το παιδί σου και κέρδισε ένα υπέροχο δώρο

Πόσα γνωρίζεις για τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών σου;

Κουίζ: Βρες το ιδανικό παιχνίδι για το παιδί σου και κέρδισε ένα υπέροχο δώρο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε σύγχρονη μητέρα γνωρίζει πως σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τα μικρά της, η ασφάλεια, η διασκέδαση, η μάθηση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων, αποτελούν το ζητούμενο -πόσω μάλλον για τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας. Αλήθεια όμως, πόσα γνωρίζεις για τα αγαπημένα παιχνίδια των μικρών σου; Άραγε, είσαι καλά ενημερωμένη για τις πιο δημοφιλείς σειρές παιχνιδιών εν έτει 2019;

Στην περίπτωση που επιθυμείς να «τεστάρεις» τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις πολύτιμες πληροφορίες για τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών σήμερα, σίγουρα αξίζει να κάνεις το κουίζ μας και να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα προκύψει, μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσεις ένα υπέροχο παιχνίδι για το μικρό σου! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας από τις 10 έως τις 18 Ιουνίου. Μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν το LEGO Duplo My First Celebration (10862), ένα ξεχωριστό δώρο με το οποίο το παιδί θα δημιουργήσει πολύχρωμες τούρτες για κάθε είδους πάρτι, θα διασκεδάσει και παράλληλα, θα μάθει να μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους του!

Δοκίμασε, λοιπόν, τις γνώσεις σου με το κουίζ μας και μην παραλείψεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσεις το υπέροχο αυτό δώρο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved