Παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Είναι στιγμές που είστε όλοι μαζεμένοι στο σπίτι και θέλετε να βρείτε ένα τρόπο να περάσετε την ώρα σας όλοι μαζί οικογενειακά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε και πάνω απ' όλα με παιχνίδια για όλους, διασκεδαστικά. Από ένα επιτραπέζιο μέχρι και παιχνίδια που μπορείτε ουσιαστικά να εφεύρετε μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά σας.

Παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Τύποι παιχνιδιών

Κλασσικά: Φυσικά ξεκινάμε από τα βασικά, κυρίως επιτραπέζια παιχνίδια, όπως βέβαια είναι η Monopoly, το Cluedo, το σκάκι, το trivial pursuit, το pictionary και εκατοντάδες άλλα.

Παιχνίδια στρατηγικής: Επίσης επιτραπέζια, παιχνίδια όπου μπορείτε να αναπτύξετε ιδιαίτερα τον τρόπο σκέψης του παιδιού σας.

Παιχνίδια χαρακτήρων: παιχνίδια που μπορείτε να δημιουργήσετε και μόνοι σας. Για παράδειγμα εάν είστε αρκετοί στο σπίτι, υπάρχουν παιχνίδια όπως ο «δολοφόνος» ή το πιο σύγχρονο «νύχτα στο Παλέρμο», στα οποία ο καθένας μπορεί να έχει οποιοδήποτε ρόλο.

Εάν όλα αυτά δεν είναι εφικτά τότε μπορείτε να οργανώσετε και μια νύχτα κινηματογράφου, επιλέγοντας μια ταινία για όλη την οικογένεια με αρκετό ποπκόρν βέβαια. Κλείστε φώτα και φτιάξτε το χώρο έτσι που να μοιάζει με αίθουσα κινηματογράφου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved