Πώς θα ετοιμάσεις τα πιο υγιεινά και γευστικά σνακ για το σχολείο

Αναζητάς διασκεδαστικές δραστηριότητες και σκέφτεσαι μικρές και μεγαλύτερες εκπλήξεις για να το δεις να χαμογελάει; Θέλεις να το ενθουσιάσεις και να το συναρπάσεις, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την αγάπη σου;

Πώς θα ετοιμάσεις τα πιο υγιεινά και γευστικά σνακ για το σχολείο

Όπως όλες οι μαμάδες, έτσι και εμείς, καταλαβαίνουμε ότι το «ταπεράκι» είναι ο καλύτερος τρόπος για να πούμε «σ’ αγαπώ»! Πώς θα συνδυάσεις γεύση και υγιεινή διατροφή; Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ, χάρη στα απολαυστικά σνακ που μπορείς να του προσφέρεις καθημερινά.

PAIDI SYNTIRITIKOI GONEIS 2

Χάρισε στο μικρό σου ενέργεια που χρειάζεται, προκειμένου να ανταποκριθεί στις καθημερινές του υποχρεώσεις και να συνεχίσει ακάθεκτο το παιχνίδι. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πάντα στο δεκατιανό ή το απογευματινό. Τι άλλο όμως μπορείς να του προσφέρεις ώστε να μη βαριέται;

Το La Vache qui rit είναι η πιο «έξυπνη» και απολαυστική επιλογή για να χαρίσεις στα αγγελούδια σου όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη, αποφεύγοντας την γκρίνια. Μην ξεχνάς ότι το φαγητό πρέπει να είναι απόλαυση. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε εμπνευσμένες γευστικές προτάσεις για να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα lunch boxes!

PAIDI SYNTIRITIKOI GONEIS 3


Δεν χρειάζεται να τσακώνεσαι με τα παιδάκια σου κάθε φορά που αρνούνται να φάνε το κολατσιό τους. Τώρα μπορείς να προετοιμάσεις τα πιο γευστικά και ταυτόχρονα ισορροπημένα γεύματα που θα τα ενθουσιάσουν εύκολα και γρήγορα. Απλώς, βάλε στην καθημερινότητά τους το πιο διάσημο τρίγωνο τυρί σε μερίδες, τις Τυροβουτιές που είναι το πιο απολαυστικό κολατσιό και τα σκαφάκια La Vache qui rit που απλώνονται εύκολα στο ψωμί. Ετοίμασε σε ελάχιστο χρόνο τα πιο νόστιμα και υγιεινά σνακ για το σχολείο, που θα χαρίσουν στα μικρά σου το πιο ευχάριστο και γευστικό διάλειμμα!

Μην ξεχνάς ότι εκτός από την αυθεντική του γεύση, το La Vache qui rit είναι πλούσιο σε ασβέστιο και αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών A και Β2 που χρειάζονται τα μικρά σου για να αναπτυχθούν. Το καλύτερο; Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, τεχνικά χρώματα! Έτσι, μπορείς να το επιλέγεις χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Αναζητάς έμπνευση για τα πιο πολύχρωμα lunch boxes; Εδώ θα βρεις τις καλύτερες ιδέες για να μοναδικές συνταγές, όπως μπάρες με ξηρούς καρπούς και σταφίδες, σπιτική πίτσα, tortilla, σουφλέ με σπανάκι, τυρομπισκότα και πεντανόστημα πιτάκια!

Παράλληλα, μην ξεχνάς να φροντίζεις και τον εαυτό σου. Εδώ μπορείς να βρεις ιδέες για να δημιουργήσεις τα καλύτερα lunch boxes για το γραφείο, προκειμένου να αισθάνεσαι και εσύ γεμάτη ενέργεια και ευεξία καθημερινά, για να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τα μικρά σου!

PAIDI SYNTIRITIKOI GONEIS 4

Οι μερίδες, τα σκαφάκια La Vache qui rit και οι Tυροβουτιές La Vache qui rit αποτελούν επίσης μία πολύ πρακτική και υγιεινή επιλογή. Οι εύκολες συσκευασίες τους, σου επιτρέπουν να τα παίρνεις μαζί σου σε οποιαδήποτε απόδραση μετά το σχολείο ή το γραφείο, σε πάρκα, παιδικές χαρές και πικ νικ. Έτσι, κάθε φορά που τα αγγελούδια σου πεινάνε, μπορείς να τους προσφέρεις ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που θα τους χαρίσει την ενέργεια που χρειάζονται!

Περιποιήσου τα μικρά σου με τον καλύτερο τρόπο και πέρνα περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved