Νέο trend: Διάσημοι έδωσαν στα παιδιά τους ονόματα πόλεων ή χωρών!

Οι διάσημοι δεν έχουν... τον Θεό τους! Γιατί είναι πολλοί εκείνοι που αποφάσισαν να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα πόλεων, περιοχών ή ακόμα και χωρών για να εντυπωσιάσουν. Δείτε ποιοι είναι...

Νέο trend: Διάσημοι  έδωσαν στα παιδιά τους ονόματα πόλεων ή χωρών!

Πρώτη πρώτη η Marcia Cross η οποία αποφάσισε να δώσει σε ένα από τα δίδυμα παιδιά της, τα δυο της κοριτσάκια, το όνομα SAVANNAH. Η ίδια είχε εξηγήσει τον λόγο: «Πολύ καιρό πριν, είχα μία πραγματικά περίεργη εμπειρία και γι' αυτό ονόμασα έτσι την κόρη μου. Και συνέβη και κάτι ακόμα που με έπεισε πως έπρεπε να την ονομάσω έτσι. Πριν καν ακόμα μάθουμε ότι περιμένουμε κοριτσάκια, ο άντρας μου μου έγραψε ένα μέιλ στο οποίο μου έλεγε: «Άκουσα ένα όνομα που μου άρεσε. Savannah». Εκεί τελικά πείστηκα». Κάποια ανάλογη εμπειρία θα είχε και η Ashlee Simpson η οποία αποφάσισε να ονομάσει τον γιο της Bronx από τη συγκεκριμένη πόλη της Αμερικής. Η Gwen Stefani και ο Gavin Rossdale έδωσαν στα δύο αγόρια τους επίσης ονόματα περιοχών. Στον Zuma έδωσαν το όνομα μια όμορφης παραλίας στην Καλιφόρνια που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας ενώ στον Kingston έδωσαν το όνομα της πρωτεύουσας της Τζαμάικα που τους άρεσε πάρα πολύ. Ένα άλλο ζευγάρι που έχει κάνει το ίδιο... κόλπο είναι ο David και η Victoria Beckham οι οποίοι ονόμασαν τον μεγαλύτερο γιο τους Brooklyn από την αντίστοιχη αμερικανική πόλη, όπου έγινε και η σύλληψή του. Η Victoria άλλωστε ήθελε να βγάλει την κόρη που νόμιζε ότι περιμένει, Μπρουκ, όμως όταν έμαθε ότι πρόκειται για αγόρι, τον έβγαλε Brooklyn.

Η Alicia Keys και ο σύζυγός της Kaseem Dean παντρεύτηκαν στην Αίγυπτο και γι' αυτό θέλησαν να δώσουν στον μόλις 19 μηνών γιο τους το συγκεκριμένο όνομα. Το ένα από τα δύο δίδυμα της Mariah Carey επίσης, και συγκεκριμένα το αγοράκι πήρε το όνομα Moroccan, δηλαδή Μαρόκο, όπου ο σύζυγός της της είχε κάνει ρομαντική πρόταση γάμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved