Ετοιμάστε από τώρα την πασχαλινή σας εξόρμηση με τα παιδιά σας χωρίς έξοδα!

Ποιος είπε ότι ανήμερα το Πάσχα χρειάζεστε πολλά λεφτά για να κάνετε τα παιδιά σας αλλά και εσάς τους ίδιους να περάσετε καλά;

Ετοιμάστε από τώρα την πασχαλινή σας εξόρμηση με τα παιδιά σας χωρίς έξοδα!

Χρειάζεται μόνο έμπνευση, δημιουργικότητα και καλή διάθεση ώστε να κάνετε το φετινό Πάσχα αξέχαστο τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας. Και εφόσον έχετε αρκετά καλή διάθεση, διαλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω που είστε σίγουροι ότι θα κάνουν όλη την οικογένεια να περάσει τέλεια.

  • Κανονίστε το μεσημεριανό γιορτινό τραπέζι στην ύπαιθρο και όχι στο σπίτι. Ο μπαμπάς στο ψήσιμο, η μαμά στις ετοιμασίες των άλλων πιάτων και τα παιδιά με τα ποδήλατα να κάνουν βόλτες.
  • Αν πάλι δεν θέλετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να φάτε στο σπίτι το καθιερωμένο γεύμα σας και ύστερα να κάνετε εξόρμηση στη φύση. Πηγαίνετε στη θάλασσα, παίξτε με τα βότσαλα, μαζέψτε κοχύλια για να κάνετε διάφορες κατασκευές στο σπίτι τώρα που καλοκαιριάζει και αφεθείτε στο γλυκό αεράκι που πνέει.
  • Μία άλλη επιλογή είναι να κανονίσετε πικ νικ, εναλλακτικά σε αυτά που απαιτεί η μέρα και να βρεθείτε σε ένα υπέροχο ορεινό μέρος. Αφήστε τα παιδιά να παίξουν, να μαζέψουν λουλούδια, να γνωρίσουν τη φύση από κοντά και να ανακαλύψουν όλα της τα μυστικά.
  • Αν πάλι θέλετε κάτι πιο απλό, λιγότερο κουραστικό, μπορείτε απλά να πάτε τα παιδιά σας σε λούνα παρκ η παιδότοπο και να τα αφήσετε να παίξουν με άλλα παιδάκια καθώς εσείς θα απολαμβάνετε τον καφέ σας χαλαροί και ήρεμοι. Κάτι που μπορείτε να κάνετε βέβαια κάθε φορά που έχετε ελεύθερο χρόνο.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved