Τα fashion trends των μίνι - celebrities

Για τα ρούχα που φοράμε πολλές φορές έχουμε στο μυαλό μας τι φοράει κάποιος διάσημος. Το ίδιο μάλλον συμβαίνει και με τα παιδιά των σταρ της σόουμπιζ, αφού πολλοί σχεδιαστές παίρνουν ιδέες για τις κολεξιόν τους βλέποντας διάφορα διάσημα πιτσιρίκια. «Είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπει κανείς τις τάσεις της μόδας μέσα από τα παιδιά των celebrities» δήλωσε η Sera Johana της εταιρείας παιδικών ειδών Ella & Spencer. Τι προτείνει για τα παιδιά σας;

Τα fashion trends των μίνι - celebrities

T – Shirts με σχέδια

Τώρα που ζεσταίνει ο καιρός, τα βασικά που πρέπει να έχετε για το παιδί σας είναι σίγουρα πολλά μακό μπλουζάκια. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός που να θεωρείται αρκετός, πάντα θα χρειάζεστε κι άλλα. Η κόρη του Ben Affleck και της Jennifer Garner φοράει συχνά και πολλά σχέδια.

Στιλάτα παπούτσια

Από τα αθλητικά των αγοριών μέχρι και τις μπαλαρίνες των κοριτσιών, ένα όμορφο παπούτσι κάνει τη διαφορά, τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους.

Ζωντανά χρώματα και σχέδια

Η κόρη της Alyson Hannigan ξέρει πολύ καλά ότι τα παιδιά πρέπει να φορούν χρώματα. Τα φορεματάκια με έντονα σχέδια και χρώματα είναι πολύ γλυκά για τα κοριτσάκια, τα χρωματιστά μπλουζάκια ή ακόμη και ένα παντελόνι κάνουν τη διαφορά στα αγόρια.

Καλό ντύσιμο

Πολλές φορές τα παιδιά των celebrities ντύνονται και για... επίσημες εμφανίσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην τα ντύνετε έτσι ώστε να αισθάνονται άβολα. Το καλό ντύσιμο δεν πρέπει να μην είναι και βολικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved