Έξι μη-συντηρητικοί γονείς αποκαλύπτουν τα «μυστικά» τους! (vid)

Αλήθεια, είστε συντηρητικοί ή cool γονείς; Αφήνετε τα παιδιά σας να τρώνε ό,τι θέλουν; Άραγε, τι μη-συντηρητικό κάνετε όσον αφορά στα μικρά σας; Σε ποια πράγματα τα αφήνετε τελείως ελεύθερα; Τελικά, τι θεωρείτε πως είναι καλύτερο για να είναι πραγματικά χαρούμενα και «ελεύθερα» τα παιδιά;

Έξι μη-συντηρητικοί γονείς αποκαλύπτουν τα «μυστικά» τους!  (vid)

Έξι μη-συντηρητικοί γονείς θέλησαν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα που σίγουρα απασχολούν κάθε γονιό. Η Δέσποινα Καμπούρη, η Γωγώ Παπαδιονυσίου (η γνωστή μας Mamatsita), ο Νίκος Συρίγος, ο Κωστής Αλβανός, η Μαργαρίτα Νικολάου και ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου μίλησαν on camera για όλες εκείνες τις μικρές, καθημερινές κινήσεις τους που κάνουν τα μικρά τους να χαμογελούν.

Οι διαφορές που τους χωρίζουν είναι σίγουρα αρκετές. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο το οποίο τους «ενώνει» και σίγουρα τους κατατάσσει στην κατηγορία των… cool γονιών!

Η Γωγώ Παπαδιονυσίου, η γνωστή μας Mamatsita, για παράδειγμα, αφήνει τα μικρά της να δοκιμάζουν ό,τι θέλουν όσον αφορά στη διατροφή τους. Το ίδιο κάνει και ο Κωστής Αλβανός, αφού ξέρει ότι στο ψυγείο του υπάρχουν πάντα συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία εμπιστεύεται (όπως το τρίγωνο τυράκι La Vache qui rit). Από την πλευρά της, βέβαια, η Δέσποινα Καμπούρη δεν αφήνει πάντα τις κορούλες της να κάνουν ό,τι θέλουν με το φαγητό τους, ενώ ο Νίκος Συρίγος θέλει απλώς να γνωρίζει ότι τα παιδιά του δεν κάνουν υπερβολές! Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα Νικολάου είναι… όσο πιο cool γίνεται, ενώ στο μόνο σημείο στο οποίο δεν είναι άνετος ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου είναι η ώρα κατά την οποία τα παιδιά του πρέπει να κοιμούνται. Ως μη συντηρητικοί γονείς, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να μην επιλέγουν για τα παιδιά τους διατροφή χωρίς συντηρητικά, πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες αλλά κυρίως, πλούσια σε γεύση… La Vache qui rit δηλαδή!

Ό,τι και αν κάνουν οι έξι αυτοί μη-συντηρητικοί γονείς, το σίγουρο είναι πως ξέρουν καλά ότι… «ελεύθεροι» και χαρούμενοι γονείς σημαίνει «ελεύθερα» και χαρούμενα παιδιά! Και αυτό είναι, άλλωστε, που έχει σημασία!

Δείτε, λοιπόν, το παρακάτω βίντεο και μάθετε τα πάντα για τους μη-συντηρητικούς γονείς και τις συνήθειες τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved