Η «διαστημική» τεχνολογία που εκτόξευσε τη φαντασία της μικρής μου στα αστέρια

Πλανήτες, αστέρια και πολλά ακόμη πολύχρωμα ουράνια σώματα δημιουργούν εικόνες μοναδικής ομορφιάς. 

Η «διαστημική» τεχνολογία που εκτόξευσε τη φαντασία της μικρής μου στα αστέρια

Το διάστημα ήταν πάντα ένας συναρπαστικός μυστηριώδης κόσμος που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους και η κόρη μου φαίνεται να μην αποτελεί εξαίρεση. Ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που όταν τα ρωτάς τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν λένε «αστροναύτης» και ονειρεύεται να εξερευνήσει το διάστημα. Γνωρίζει πλανήτες που δεν ξέρω καν ότι υπάρχουν, μου μιλάει για αστερισμούς και με παρασύρει μαζί της σε μακρινούς γαλαξίες…

Κάθε φορά που μιλάει γεμάτη ενθουσιασμό, με γεμίζει με αισιοδοξία και με παρασύρει στα ταξίδια της. Και μαζί της, μπορώ και εγώ για λίγο να ξεφύγω από τη ρουτίνα και τη βαρετή καθημερινότητα και να μεταφερθώ σε πολύχρωμους κόσμους που κρύβουν εκπλήξεις.

SKIP2

Η κόρη μου με κάνει να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά και δίνει άλλο νόημα στη ζωή μου. Ακόμα και οι πιο απλές καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες και να κάνουν λίγο πιο συναρπαστική τη ζωή στο σπίτι. Και ενώ εγώ βάζω πλυντήριο, εκείνη με ταξιδεύει με τη φαντασία της, μαντεύοντας τι μπορεί να συμβαίνει μέσα σε αυτό το άσπρο «κουτί».

Μου μιλάει για το βίντεο που παρακολούθησε και υποστηρίζει ότι στο πλυντήριό μας υπάρχει ένας εξωγήινος κόσμος, γεμάτος πλανήτες και «μοχθηρούς» λεκέδες που απειλούν τα ρούχα μας. Όταν την ρωτάω πώς θα γλυτώσουμε, αναφέρεται στους «ανιχνευτές λεκέδων υγρού Skip» και μου λέει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα γιατί υπάρχει η «διαστημική» τεχνολογία του Skip που εξαφανίζει μαγικά τους λεκέδες!



Μπορεί να μην γνώριζα ότι είναι διαστημική, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι με βοηθάει να κερδίζω κάθε μου «μάχη» με τους λεκέδες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, αλλά και η δική μου μαμά, που μου έμαθε τι θα πει φροντίδα… Κάθε δόση Skip συμπυκνώνει 50 χρόνια εμπειρίας, αλλά και την υπερσύγχρονη διαστημική τεχνολογία που με βοηθάει να καταπολεμάω ακόμα και τους πιο δύσκολους και επίμονους λεκέδες που βρίσκονται στα ρούχα της μικρής μου.

SKIP3

Μέχρι τώρα αυτή η στιγμή, αποτελούσε για εμένα έναν απλό τρόπο για να της εκφράσω την φροντίδα μου και να της προσφέρω καθημερινά καθαρά ρουχαλάκια. Τώρα είναι γεμάτη εικόνες ζωηρές εικόνες που με κάνουν να χαμογελάω.

Και κάπως έτσι το Skip εκτοξεύει και τη δική της φαντασία στα ύψη… Και με κάνει να αγαπάω λίγο περισσότερο μία καθημερινή στιγμή, γεμίζοντάς μας συναισθήματα και θυμίζοντάς μου πώς έβλεπα τα πράγματα όταν ήμουν και εγώ παιδί. Ως μαμά που κάνει το καλύτερο για το αγγελούδι της, είχα ξεχάσει για λίγο αυτή την οπτική του κόσμου…

Με αφορμή τα 50 χρόνια Skip κάνουμε δώρο σε 50 τυχερές αναγνώστριες Skip της χρονιάς. Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ για να τα κερδίσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved