Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη «διαστημική» τεχνολογία που θα κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη

Πώς θα βάλεις τάξη στο… χάος που επικρατεί στο σπίτι;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη «διαστημική» τεχνολογία που θα κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη

Πεταμένα παιχνίδια, στοίβες με ρούχα στις καρέκλες και παρατημένα αντικείμενα στο σαλόνι συνθέτουν την εικόνα στο διαμέρισμα κάθε οικογένειας με μικρά παιδιά. Τα αγγελούδια μας βρίσκονται πάντα σε δημιουργικό αναβρασμό, εξερευνούν τον κόσμο, τρέχουν, πειραματίζονται, λερώνονται! Και εμείς αγαπάμε να τα βλέπουμε να διασκεδάζουν και να εκφράζονται ελεύθερα! Θέλουμε να συμμετέχουμε στις σκανταλιές τους, να μοιραστούμε τη χαρά τους και να γίνουμε για λίγο παιδιά.

Παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις και οι δουλειές του σπιτιού δεν μας επιτρέπουν πάντα να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Τα καλά νέα είναι ότι, υπάρχουν «έξυπνες» λύσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να βάλουμε τάξη στη ζωή, να αφιερώσουμε περισσότερες ώρες στα μικρά μας και να κάνουμε λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά μας.

SKIP 15



Με λίγη οργάνωση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Αρκεί να μην αφήνεις τις δουλειές να συσσωρεύονται. Δοκίμασε να κάνεις καθημερινά από κάτι και να μην αφήνεις τα πάντα για το Σαββατοκύριακο. Κράτα αυτές τις δύο ημέρες της εβδομάδας για να διασκεδάσεις με τα παιδάκια σου, να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες και να βγείτε από το σπίτι. Σου φαίνεται αδύνατον; Και όμως είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι.

Ξεκίνα από τη στοίβα με τα άπλυτα ρούχα, που μεγαλώνει διαρκώς και μοιάζει πλέον με βουνό. Λογικό αν σκεφτείς ότι οι υπερδραστήριοι μπόμπιρες αγαπούν να βρίσκονται σε παιδικές χαρές, πάρκα και άλλους εξωτερικούς χώρους που προσφέρονται για εξερεύνηση. Μην τους στερήσεις αυτή τη δυνατότητα επειδή έχεις κουραστεί με τις μπουγάδες…

SKIP 16



Ξέρουμε καλά και εμείς ως μαμάδες ότι δεν είναι εύκολο. Οι επίμονοι λεκέδες δεν αφήνουν το μυαλό σου να ηρεμήσει και σκέφτεσαι πόσες ώρες θα ξοδέψεις και τι κόλπα θα σκεφτείς προκειμένου να τους εξαφανίσεις. Τι θα κάνεις με την ακρυλική μπογιά που έπεσε στο παντελόνι του μικρού σου; Μπορείς να καταπολεμήσεις τους λεκέδες από γάλα που έχουν όλες οι χρωματιστές μπλούζες της πριγκίπισσάς σου; Και τι γίνεται με τα σαλάκια που «κοσμούν» κάθε ρουχαλάκι του μωρού σου;

Οι παραπάνω ερωτήσεις στριφογυρίζουν στο μυαλό σου, ενώ προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αυτά και πολλά ακόμη προβλήματα. Τα καλά νέα είναι ότι πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς για ασήμαντα θέματα. Μπορείς να τελειώσεις πολύ πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζες με την μπουγάδα και να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά σου.

Η «διαστημική» τεχνολογία μπορεί να σε μεταφέρει σε έναν κόσμο που τα πάντα είναι πιο εύκολα και η ζωή κυλάει σε fast forward. Παρακολουθώντας το παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο, καταλάβαμε τι πραγματικά συμβαίνει και πώς με μία μόνο δόση Skip μπορούμε να πούμε «αντίο» για πάντα στους λεκέδες.

Δες το βίντεο:



Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων και ότι το εμπιστευόντουσαν και οι δικές μας μαμάδες. Με 50 χρόνια εμπειρίας, τέτοιες συστάσεις και φυσικά την υπερσύγχρονη «διαστημική» τεχνολογία, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα κερδίσεις κάθε μάχη στον πόλεμο κατά των λεκέδων, χωρίς να προσπαθήσεις ή να κουραστείς. Τώρα το Skip βελτιώνει τη σύνθεση στο υγρό απορρυπαντικό και γίνεται 25% πιο αποτελεσματικό!

SKIP 17

Τώρα ξέρεις πώς θα ξεμπερδέψεις εύκολα και γρήγορα με το πλυντήριο και… όχι μόνο. Το Skip θα κρατήσει τα ρούχα των αγαπημένων σου απολύτως καθαρά, καταπολεμώντας τους δύσκολους λεκέδες και χαρίζοντας φρεσκάδα. Αν τα απλώσεις «σωστά» θα γλυτώσεις το σιδέρωμα, και θα έχεις ακόμη περισσότερο χρόνο για να κάνεις όλα όσα σε ευχαριστούν. Πώς; Απλώς, τίναξέ τα δυνατά μερικές φορές, ώστε να αποφύγεις τις ζάρες!

Περισσότερες συμβουλές για αφαίρεση λεκέδων και φροντίδα ρούχων και υφασμάτων μπορείς να βρεις στη σελίδα www.vazoplintirio.gr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved