Το Skip μας ταξιδεύει σε μία «διαστημική» μάχη κατά των λεκέδων!

Όπως κάθε μανούλα αναζητάς διαρκώς τρόπους για να φροντίζεις τα παιδάκια σου. Εκφράζεις την αγάπη σου με μικρές απλές κινήσεις.

Το Skip μας ταξιδεύει σε μία «διαστημική» μάχη κατά των λεκέδων!

διαρκώς τρόπους για να φροντίζεις τα παιδάκια σου. Εκφράζεις την αγάπη σου με μικρές απλές κινήσεις. Και φυσικά, μία από αυτές είναι να τους προσφέρεις καθημερινά καθαρά ρούχα που τα κάνουν να αισθάνονται όμορφα και άνετα. Έτσι, είναι έτοιμα να βγουν στη Φύση για να παίξουν, τα μάθουν, να πειραματιστούν και… να λερωθούν!

Άλλωστε, τα παιδιά έχουν τον δικό τους τρόπο να ανακαλύπτουν τον κόσμο και εσύ έχεις τον δικό σου τρόπο να εξαφανίζεις τους λεκέδες! Γιατί με την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του Skip δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Πόσο μάλλον τώρα που βελτιώνει τη σύνθεση στο υγρό απορρυπαντικό και γίνεται 25% πιο αποτελεσματικό!

SKIP



Το skip θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στον πόλεμο κατά των λεκέδων!



Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα αποτυπώνεται ευφάνταστα στην καινούργια διαφημιστική ταινία, που ταξιδέψει τα αγγελούδια σου και εσένα στο διάστημα! Στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο θα παρακολουθήσεις μέσα από τα μάτια ενός παιδιού τη «μάχη» με τους λεκέδες που εξαφανίζονται εύκολα και γρήγορα χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Complex Rapid enzyme απομακρύνει δύσκολους λεκέδες και χαρίζει στα ρούχα της οικογένειάς σου ασύγκριτη καθαριότητα!

SKIP3

Φρόντισε τα παιδιά σου και… το περιβάλλον!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εδώ και 50 χρόνια το συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων. Το εμπιστεύονταν οι μαμάδες μας και τώρα το επιλέγουμε εμείς. Γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσουμε τα μικρά μας, την τσέπη μας αλλά και… το περιβάλλον!

Η βελτιωμένη και 25% πιο αποτελεσματική σύνθεση του Skip το κάνει πιο φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς η συμπυκνωμένη δόση προωθεί πιο ορθολογική χρήση του προϊόντος και της ενέργειας που χρειάζεται για κάθε πλύση! Παράλληλα μειώνει και την κατανάλωση νερού παγκοσμίως, εξοικονομώντας 33 εκατ. λίτρα όσο δηλαδή και 13 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved