Για ασταμάτητα μωρά!

Είναι το μωρό σας σε μια διαρκή κίνηση;

Για ασταμάτητα μωρά!

Γίνεται ανυπόμονο κατά τη διάρκεια της συνηθισμένης ρουτίνας αλλαγής πάνας, μετατρέποντας το περισσότερο σε πρόκληση για τους γονείς; Τότε αυτή είναι η σωστή στιγμή για να δοκιμάσετε τα Pampers πάνες-βρακάκια!

Στην ηλικία των 6 μηνών τα μωρά γίνεται πολύ ενεργά. Ξεκινούν να στριφογυρίζουν, να μπουσουλάνε και να το σκάνε μακριά. Η ικανότητα τους να κινούνται εξελίσσεται πολύ γρήγορα σε αυτή την ηλικία. Είναι ιδιαιτέρως περίεργα και προσπαθούν να παίζουν και να εξερευνούν συνεχώς. Αυτή είναι ακριβώς η στιγμή που η αλλαγή της πάνας γίνεται σοβαρή πρόκληση για τους γονείς.

Όταν το μωρό σας στέκεται ακίνητο μονάχα όταν κοιμάται, όταν ξεκινά να μπουσουλάει και να ανακαλύπτει τον κόσμο τριγύρω του, οι πάνες βρακάκια έρχονται να δώσουν τη βοήθεια που χρειάζεται. Οι πάνες-βρακάκια Pampers Pants, ψηφίστηκαν ως το προϊόν της χρονιάς για το 2018, είναι εύκολα στην εφαρμογή και εξίσου εύκολα στην αφαίρεση, καθώς και προσφέροντας μια τέλεια εφαρμογή και προσφέροντας μέχρι και 12 ώρες στεγνότητας. Οι πάνες σε στυλ βρακάκι παρέχουν ελευθερία στα μωρά να μετακινούνται, ενώ συγχρόνως επιτρέπουν την αλλαγή πάνας χωρίς να χρειάζεται διακοπή στο παιχνίδι τους. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Το μικρό σας δεν χρειάζεται πια να είναι ξαπλωμένο και να μένει ακίνητο καθώς εσείς αλλάζετε τις πάνες. Μπορείτε απλά να τραβήξετε τις άκρες για να αφαιρέσετε τη χρησιμοποιημένη πάνας βρακάκι και στη συνέχεια να τοποθετήσετε την καινούρια πάνα ενώ στέκεται όρθιο. Όχι πια κυνηγητό όταν το μωρό γυρίζει και φεύγει μακριά. Η αλλαγή της πάνας θα είναι πια εύκολη και διασκεδαστική και για τους δυο σας.

Οι πάνες-βρακάκια Pampers έχουν ελαστικά πλαϊνά, που σημαίνει τέλεια εφαρμογή με λιγότερες διαρροές. Επιπλέον, διατηρούν το μωρό σας άνετο με έως και 12 ώρες της γνωστής στεγνότητας των Pampers, έτσι τίποτα δεν παρεμποδίζει το χρόνο παιχνιδιού του μωρού σας. Οι πάνες-βρακάκια Pampers Pants με 3-απορροφητικά κανάλια βοηθούν τα μωρά να κινούνται ελεύθερα και διατηρούν την επιδερμίδα του μωρού στεγνή, χάρη στα micro-pearls, που απορροφούν την υγρασία γρήγορα.

Είναι καιρός να πούμε αντίο στην γκρίνια των στιγμών αλλάγματος. Οι εύκολες στην εφαρμογή πάνες-βρακάκια ανεβαίνουν με μία μόνο κίνηση, ακόμα και όταν το μωρό σας μετακινείται, μπουσουλάει ή στέκεται. Εσείς και το μωρό σας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες χωρίς να ανησυχείτε, ενώ το μωρό σας μπορεί να κινηθεί ελεύθερα και να εξερευνήσει τον κόσμο.

Και εκτός από αυτό, τώρα τα δραστήρια μωρά όχι μόνο μπορούν να παίζουν και να κινούνται, αλλά ακόμα και να κολυμπούν με την επιδερμίδα τους άκρως προστατευμένη και υγιή, χάρη στα Pampers Splashers. Τα νέα μαγιό πάνες βρακάκια φοριούνται σαν μαγιό και προστατεύουν ως Pampers.

Καλό καλοκαίρι, χαρούμενες διακοπές με τα Pampers Pants και τα Pampers Splashers!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved