Λάβετε θέση, Έτοιμοι - ΠΑΜΕ!

Κάποια στιγμή, έρχεται η ώρα που η αλλαγή της πάνας του μωρού σας μετατρέπεται από απόλαυση χρόνου πρόσωπο με πρόσωπο στην «επιβίωση του πιο δυνατού»!

Λάβετε θέση, Έτοιμοι - ΠΑΜΕ!

Όταν τα μωρά αρχίζουν να γίνονται δραστήρια και προσπαθούν να μπουσουλήσουν μακριά κατά τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας, οι πάνες με ταινίες μπορεί να είναι δύσκολο να φορεθούν. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία τα Pampers Pants είναι ευκολότερο να τοποθετηθούν σε ένα δραστήριο μωρό σε αντίθεση με τις πάνες με την ταινία, ενώ έχουν τέλεια εφαρμογή και παρέχουν μέχρι και 12 ώρες στεγνότητας. Πάνες σε στυλ βρακάκι με ελαστικά πλαϊνά και χωρίς ταινίες είναι εύκολο να φορεθούν με ένα μόνο τράβηγμα.

Τα Pampers Pants έχουν ήδη λανσάρει το προϊόν και σε μικρότερο μέγεθος - για βρέφη ηλικίας άνω των 6 μηνών, τα οποία παρέχουν έως και 12 ώρες στεγνότητας! Αλλά τώρα, τα νέα Pampers Pants διαθέτουν 3 απορροφητικά κανάλια που διατηρούν το δέρμα του μωρού στεγνό, και απορροφητικά micropearls που κλειδώνουν μακριά την υγρασία γρήγορα.

Τώρα και τα μωρά και οι γονείς μπορούν να παίξουν περισσότερο - χωρίς ανησυχία και χωρίς υγρασία. Μετατρέψτε ένα στριφογύρισμα σε χαμόγελο! Τέλος πια «η αγχωτική μάχη αλλαγής της πάνας» με ταινίες, με τη ευχάριστη και χωρίς άγχος αλλαγή με την πάνα βρακάκι.
Η ζωή είναι ευκολότερη με τα Pampers Pants. Στο πλαίσιο αυτό, σας παρέχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για την αλλαγή του μωρού σας όχι μόνο γρήγορα, αλλά και με χαμόγελο!

Αφήστε Το Μωρό Σας Να Νιώθει Ότι Συμμετέχει

Συζητήστε μαζί του τι κάνετε και δώστε του ένα αντικείμενο για να κρατάει, όπως μαντηλάκια μωρών ή μια έξτρα αλλαξιά πάνας. Με αυτόν τον τρόπο θα αισθανθεί σαν ένα μεγάλο παιδί που βοηθάει τη μαμά του και θα είναι απασχολημένο με το να κάνει τη δουλίτσα του.

Ψυχαγωγήστε το με Παιχνίδια

Έχετε ένα ειδικό παιχνίδι που προορίζεται αποκλειστικά για την αλλαγή της πάνας. Συχνά τα ασυνήθιστα πράγματα λειτουργούν καλύτερα. Απλά δώστε το στο μωρό σας για να παίξει με αυτό, ενώ κάνετε γρήγορα την αλλαγή.

Κάντε το να Χαμογελάει

Μπορεί να μην είσαι κωμικός, αλλά στο μωρό σου είσαι έτσι και αλλιώς τόσο ξεκαρδιστικός. Έχετε ήδη παρατηρήσει πότε χαμογελάει, έτσι προσπαθήστε να κάνετε κάποιους ανόητους θορύβους ή αστείες εκφράσεις για να το ψυχαγωγήσετε.

Πείτε μια Ιστορία

Διηγηθείτε στο μωρό σας την ημέρα σας. Και μόνο ακούγοντας το τραγούδισμα του τόνου της φωνής σας, θα εστιάσει την προσοχή του. Όλοι αγαπούν να ακούν το όνομά τους, έτσι; Γι’ αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το όνομά του, και ακόμη και να του κάνετε μερικές ερωτήσεις. Φυσικά, δεν θα μπορεί να απαντήσει ακόμα, αλλά θα συμμετέχει στη συνομιλία αρκετά για να κρατήσει το μυαλό του μακριά από το τι κάνετε με την πάνα του. Εάν είστε πολύ κουρασμένοι για κουβεντούλα, απλά περιγράψτε τα σχέδια της πάνας και δημιουργήστε μια μικρή ιστορία από αυτήν.

Με αυτές τις συμβουλές και τα Pampers Pants ανά χείρας, η αλλαγή πάνας είναι πιο εύκολη για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες και πιο γρήγορη για το μωρό σας, ώστε όλοι να μπορούν να ασχοληθούν με πιο σημαντικά πράγματα, όπως το να περνάνε καλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved