Μία μέρα στην εξοχή με την οικογένεια!

Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό πράγμα από μία ολόκληρη μέρα στην εξοχή για τα παιδιά σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκονται.

Μία μέρα στην εξοχή με την οικογένεια!

Τους αρέσουν πολύ οι εναλλαγές εικόνων, τα έντονα χρώματα των λουλουδιών, έχουν άπλετο χώρο για να εξερευνήσουν, τρέχουν, παίζουν, γελάνε χωρίς μη και δεν πρέπει... Έτσι, καλό είναι στον ελεύθερο χρόνο σας, τα σαββατοκύριακα να κανονίζετε συχνά τέτοιες εξορμήσεις. Και οι δικαιολογίες τύπου 'στην πόλη πού θα βρω εξοχή', δεν πιάνουν καθώς μόλις λίγη ώρα μακριά από Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή όποιο άλλο αστικό κέντρο της χώρας μας, υπάρχει σίγουρα ένα δάσος, ένας βοτανικός κήπος ή –στην ανάγκη- ένα μεγάλο πάρκο για να ζήσουν τα παιδιά σας τέτοιες στιγμές. Εσείς, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να προμηθευτείτε όλα τα αναγκαία για την οικογένειά σας και... φύγατε. Ένας καλός οδηγός για μία υπέροχη μέρα στην εξοχή είναι ο παρακάτω...

  • Σε ένα σακ βουαγιάζ βάλτε όλα τα τρόφιμα που θα πάρετε μαζί σας όπως ντομάτες, αλάτι, λίγο ψωμί, μαρούλια, τυρί, αυγά βρασμένα και χυμούς που σίγουρα θα σας ζητήσουν τα παιδιά να φάνε καθώς το πολύ παιχνίδι θα τους εξουθενώσει και θα πεινάνε. Στο ίδιο σακ βουαγιάζ πάρτε ένα μεγάλο τραπεζομάντηλο που θα στρώσετε κάτω για να φάτε όλοι μαζί ως οικογένεια.
  • Σε μία άλλη τσάντα την οποία θα έχετε στο αυτοκίνητο, θα έχετε για να πάρετε μαζί σας μία αλλαξιά του παιδιού σας, πάνες αν είναι μικρό και όλα τα απαραίτητα τέλος πάντων που χρειάζεται για να αλλαχτεί και να καθαριστεί κατάλληλα.
  • Πάρτε μαζί σας μπόλικα μπουκάλια νερό καθώς με το τρέξιμο και το παιχνίδι τα μεγαλύτερα παιδιά σας σίγουρα θα διψάνε συχνά.
  • Λεπτά μπουφάν και πανωφόρια είναι απαραίτητα για τα παιδιά αν σκοπεύετε να γυρίσετε το βράδυ στο σπίτι
  • Πάρτε μαζί σας τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών σας για να τα κάνετε ακόμα πιο ευτυχισμένα
  • Η φωτογραφική μηχανή είναι απαραίτητη για να απαθανατίσετε αυτές τις μοναδικές οικογενειακές στιγμές σας.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved