Ο ήσυχος ύπνος των μωρών

Χαρούμενα πρωινά, ο ανήσυχος ήχος υπαγορεύεται από το επίπεδο άνεσης του μωρού κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένας καλός και ξεκούραστος ύπνος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση της πάνας: αν το μικρό δεν ενοχλείται από την υγρασία, τότε η πάνα έκανε τη δουλειά της και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Με τη νέα τεχνολογία Pampers Baby-Dry με 3 απορροφητικά κανάλια για τη διανομή του υγρού, τόσο εσείς όσο και το μωρό θα απολαύσετε ήσυχες νύχτες και ημέρες.

Ο ήσυχος ύπνος των μωρών

Η Ελένη μητέρα πέντε παιδιών, τονίζει σχετικά με τη σημασία του ήρεμου ύπνου το βράδυ: "Μπορώ να πω πως ο μικρός μου, γιατί παραμένει ακόμη πολύ μικρός για μένα, με είχε διδάξει πολλά χρήσιμα πράγματα ακόμη και πριν καταφέρει να μιλήσει. Έμαθα πως πίσω από μια όμορφη και χαρούμενη ημέρα κρύβεται ένας καλός ύπνος τη νύχτα, χωρίς εκπλήξεις. Ξέρω πως το μωρό μου κοιμήθηκε καλά, όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι, πηγαίνω στη κούνια του που είναι γεμάτη παιχνίδια και εκεί με περιμένουν δύο μάτια, περίεργα και ένα τεράστιο χαμόγελο. Τον παίρνω στην αγκαλιά μου, και όταν αισθάνομαι το χτύπο της καρδιάς του, δίπλα στο στήθος μου, συνειδητοποιώ ότι η πάνα έκανε καλή δουλειά, και οι δυο μας αναμένουμε για μια νέα ημέρα γεμάτη από διασκεδαστικές δραστηριότητες και ανακαλύψεις."

H Ελένη είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις νέες πάνες Baby-Dry των Pampers και δήλωσε ότι είναι ιδανικές για τον Νικόλα! «Είχα πολλές εμπειρίες με διάφορες πάνες με την πάροδο του χρόνου. Τώρα με τα Pampers Baby Dry είμαι εξαιρετικά χαρούμενη! Ο Νικόλας μου ξυπνάει με ένα στεγνό δέρμα και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Τις νύχτες απολαμβάνει ένα ξεκούραστο ύπνο και κατά τη διάρκεια της ημέρας είμαστε και οι δύο γεμάτοι ενέργεια για νέες περιπέτειες.»

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η πάνα πρέπει να απορροφά περίπου 150 ml υγρού. Τη νύχτα, όταν ο ύπνος είναι βαθύτερος, η πάνα πρέπει να κατακρατεί έως και 240ml υγρού - που ισοδυναμεί με 2-3 μπουκάλια γάλα. Τα νέα Pampers Baby-Dry περιέχουν 3 απορροφητικά κανάλια που βοηθούν στην απορρόφηση του υγρού και την ομοιόμορφη κατανομή του. Το υγρό απορροφάται μέσα στην πάνα, η υγρασία διανέμεται ομοιόμορφα και μένει μακριά από το δέρμα του μωρού.

ph 3

Τα χαρακτηριστικά των νέων Pampers Baby-Dry:
• 3 απορροφητικά κανάλια: βοηθούν να κατανεμηθεί ομοιόμορφα το υγρό στο εσωτερικό της πάνας
• Ελαστικά πλαϊνά που προσφέρουν μια άνετη εφαρμογή για την προστασία από τις διαρροές
• Απορροφητικά micropearls: η εσωτερική επένδυση απορροφά την υγρασία για έως και 12 ώρες
• Στρώματα που στεγνώνουν γρήγορα: απορροφούν την υγρασία και την κρατούν μακριά από το δέρμα του μωρού
• Απαλά σαν βαμβάκι*: το απαλό ανώτερο στρώμα παραμένει στεγνό για έναν ήρεμο ύπνο (* το προϊόν δεν περιλαμβάνει βαμβάκι)
• Το δέρμα αναπνέει: υλικά που επιτρέπουν στο δέρμα του μωρού να αναπνέει.

«Είμαι ήσυχη και ευτυχισμένη που ξέρω ότι ο Νικόλας έχει μια πάνα που τον προστατεύει από την υγρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και γιατί να πω ψέματα, χαίρομαι που ξέρω πως και εμείς, οι γονείς, μπορούμε να απολαύσουμε έναν βαθύ ύπνο και το πρωί, να είμαστε ξεκούραστοι, ενεργητικοί και γεμάτοι κίνητρα ώστε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί με τα παιδιά μας! », κατέληξε η Ελένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved