Νέες χειμερινές κολεξιόν Marasil, Mandarino & Sprint

Η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. υποδέχεται με ιδιαίτερες προτάσεις τη νέα σεζόν και λανσάρει τις καινούργιες της συλλογές Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 για τα brands Marasil, Mandarino & Sprint. Οι νέες σειρές εκφράζουν τις πολλαπλές εναλλαγές της διάθεσης των παιδιών και την ανάγκη τους να ανακαλύψουν τον κόσμο.

Νέες χειμερινές κολεξιόν  Marasil, Mandarino & Sprint

Μόδα για elegant εμφανίσεις των κοριτσιών, με ξεχωριστά designs, γραμμές και χρώματα που παντρεύουν το μαύρο με το λευκό, το κόκκινο, το ροζ, το indigo, το χρυσό και το ασημί. Στα αγόρια φέτος κυριαρχούν στοιχεία από street culture & graffiti, μεταμοντέρνα camouflage και θέματα από την κουλτούρα των skaters σε χρώματα όπως χακί, μπλε, μπορντό και ώχρα. Οι νέες σειρές παρουσιάζουν outfits με trendy ταυτότητα, αλλά και outfits με ρομαντικό χαρακτήρα, ιδανικά για κάθε ηλικία και κάθε περίσταση.

MARASIL

Επίσης, πρωταγωνιστούν τα jersey υφάσματα που συνδυάζουν τη μόδα με την πρακτικότητα. Τις νέες συλλογές των τριών αγαπημένων brands θα τις βρείτε στα καταστήματα Marasil και Mandarino και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Για πιο εύκολες και γρήγορες αγορές επισκεφτείτε το e-shop www.maisonmarasil.com.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved