Τα στυλιστικά ατοπήματα των παιδιών των διασήμων

Επειδή οι γονείς τους είναι διάσημοι και ντύνονται συνήθως στην... πένα νομίζετε ότι και τα παιδιά τους είναι πάντα τέλεια ντυμένα; Δείτε μερικά παραδείγματα και θα καταλάβετε...

Τα στυλιστικά ατοπήματα των παιδιών των διασήμων

Το να ντύνει το παιδί σου άνετα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του φορέσεις ό,τι να' ναι λες και μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κόρη του Charlie Sheen, η Sam η οποία πράγματι έκανε δημόσια εμφάνιση με... πιζάμες τις οποίες μάλιστα είχε συνδυάσει με ανάλογες παντόφλες. Εμφάνιση 'ό,τι να'ναι' έκανε και η κόρη της Heidi Klum η οποία εθεάθη να κρατά το χέρι της μητέρας της σε έξοδό τους φορώντας ένα φουστάνι που ήταν περίπου... τρία μεγέθη μεγαλύτερο και το είχε συνδυάσει με δίχρωμες καουμπόικες μπότες. Επίσης κακή εμφάνιση έκανε και η Suri Crouz η οποία αν και διαθέτει μία από τις ακριβότερες παιδικές γκαρνταρόμπες, απαθανατίστηκε από τους φωτογραφικούς φακούς σε παραλία να κάνει μπάνιο με ένα πολύχρωμο φουστάνι λες και δεν έπρεπε να αποκαλύψει ούτε την γάμπα της.

Εμφάνιση που συζητήθηκε για την κακογουστιά της ήταν και αυτή του γιου των Angelina Jolie και Brad Pitt, του Maddox ο οποίος φορούσε ένα... λούτρινο μπουφάν και ασορτί σκούφο που πράγματι δεν τον κολάκευε καθόλου. Τέλος, ο Romeo Beckham, γιος του David και της Victoria Beckham μάλλον θα έπρεπε να πάρει λίγα μαθήματα styling από τη μητέρα του λόγω της εμφάνισής του με φούτερ που ήταν τρία νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που έπρεπε να φορέσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved