Η συλλογή της Energiers είναι εδώ, ολοκληρωμένη, πιο colorful & in fashion από ποτέ!

Η Energiers δημιουργεί κάθε συλλογή με γνώμονα την ενέργεια, τον δυναμισμό και τις απαιτήσεις των μικρών μας βλασταριών! Άλλωστε πρόκειται για Kids of the World! Κάθε συλλογή είναι μια φωτεινή χρωματική βεντάλια και χαρακτηρίζεται από τα πιο απαλά & μαλακά υφάσματα, πρωτότυπα prints, ιδιαίτερες υφές & απρόσμενους συνδυασμούς.

Η συλλογή της Energiers  είναι εδώ, ολοκληρωμένη, πιο colorful &  in fashion από ποτέ!

Βολικές, μαλακές, super ανθεκτικές είναι οι φόρμες της Energiers που συνοδεύουν την καθημερινότητα και τις δραστηριότητες των παιδιών σας. Για τις πιο απογευματινές στιγμές, γεωμετρικά σχέδια, floral prints εφαρμοσμένα σε boho φορέματα αλλά και πετροπλυμένα denim με ιδιαίτερες τεχνικές συνδυασμένα άψογα με πλεκτά & T-Shirts.

 MG 8668

Η Energiers είναι σήμερα η μοναδική, πλήρης και αμιγώς ελληνική εταιρία του κλάδου με έντονη αναπτυξιακή πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεχίζει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας κερδοφορία, απασχολώντας σήμερα 168 άτομα & προσφέροντας εργασία σε δεκάδες Έλληνες εξωτερικούς συνεργάτες.

 MG 9643

Σήμερα βρίσκεται σε περισσότερα από 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει 16 εταιρικά & franchise καταστήματα καθώς e-shop όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας

www.energiers.gr

 MG 3845 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved