Φτιάξτε μαριονέτες με το Winnie, τον Τίγρη και το Γουρουνάκι

Ο Winnie The Pooh και οι φίλοι του είναι μια από τις συντροφιές των παιδιών μας στα πρώτα τους χρόνια. Τι καλύτερο λοιπόν από το να τους φτιάξετε μαριονέτες για τα χέρια με τις οποίες θα μπορούν να παίζουν τις ιστορίες της παρέας του Δάσους.

Φτιάξτε μαριονέτες με το Winnie, τον Τίγρη και το Γουρουνάκι

Θα χρειαστείτε

Περιγράμματα των χαρακτήρων από κομμένο χρωματιστό χαρτί

3 χάρτινες σακούλες (σε κόκκινο, πορτοκαλί και ροζ χρώμα για τους τρεις χαρακτήρες)

Χρωματιστά χαρτόνια επίσης ανάλογα με τα χρώματα που θα χρειαστείτε (χρυσαφί, σκούρο κόκκινο, ανοιχτό ροζ, μαύρο, πορτοκαλί, εκρου)

Ψαλίδια

Κόλλα σε στικ

Μαύρο μαρκαδόρο

ΟΔΗΓΙΕΣ

Είτε τυπώστε, είτε κόψτε τα περιγράμματα των χαρακτήρων. Μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο με την αναζήτηση Winnie The Pooh – character Templates. Ουσιαστικά η διαδικασία για κάθε χαρακτήρα είναι η ίδια.

Παράδειγμα : Για τον Τίγρη

Αφού έχετε κόψει το περίγραμμα του στο πορτοκαλί χρώμα, όπως είναι ο χαρακτήρας στο παραμύθι, βάλτε την πορτοκαλί χαρτοσακούλα σε μια σταθερή επιφάνεια. Κολλήστε το κάτω μέρος του σαγονιού του Τίγρη με το άνοιγμα της σακούλας διπλωμένο και να κοιτάει προς τα πάνω. Κολλήστε το κεφάλι του Τίγρη. Πάνω σε αυτό κολλήστε το στρογγυλό κομμάτι στο οποίο θα έχετε σχεδιασμένα τα μάτια του και στη συνέχεια τη μύτη του. (Όλα αυτά υπάρχουν στο διαδίκτυο, μένει μόνο να τα τυπώσετε και να τα κόψετε). Αφού τελειώσετε με τη βάση, κολλήστε τα μάτια και το στόμα του Τίγρη. Με το μαρκαδόρο μπορείτε να σχεδιάσετε τα μάτια και άλλα χαρακτηριστικά, επίσης μπορείτε να κάνετε τις μαύρες ρίγες στο τρίχωμά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved