Απόκριες 2016: Ποιες στολές έχουν την τιμητική τους (εικόνες)

Οι Απόκριες, είναι μία γιορτή που μικροί και μεγάλοι περιμένουν πώς και πώς για να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Απόκριες 2016: Ποιες στολές έχουν την τιμητική τους (εικόνες)

Για τα παιδιά είναι οι καλύτερες μέρες μιας και μπορούν να φορούν ακόμη και στο σούπερ μάρκετ τη στολή που η μαμά επιτρέπει να φοράνε μόνο στο σπίτι όλες τις υπόλοιπες μέρες ενώ για τους ενήλικες είναι μέρες διασκέδασης και παιδικότητας, μιας και μπορούν και οι ίδιοι να γίνουν για λίγο και πάλι παιδιά.

il 570xN.649194335 6doj

Ποιες στολές όμως έχουν την τιμητική τους αυτή τη χρονιά; Ποιες στολές έχουν ζήτηση τόσο από τους λιλιπούτειους φίλους μας όσο και από τους γονείς τους;

halloween costume minion

Εκτός από τις κλασσικές στολές που πάντα είναι επίκαιρες, όπως, Ζορό, Βασίλισσα της Νύχτας, Πριγκίπισσα, Καουμπόι και πειρατές και μάγειροι, τα παιδιά ζητούν να ντυθούν Barbie, Star Wars, Χαρά (από την ταινία τα Μυαλά που κουβαλάς), Minions, Έλσα και Άννα (από την ταινία Frozen), Χιονάτη, Ωραία Κοιμωμένη, Draculaura, Χελονονιντζάκια και Πριγκίπισσα Σοφία.

realistic stormtrooper costume

Οι γονείς από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν μεγάλη φαντασία (και κέφι) επιλέγουν στολές όπως του Δράκουλας, Καλόγρια, Ντέιβιντ Μπάουι, Σεφ, Κλεοπάτρα και Ρωμαίος.

Bowie 2

Αν ωστόσο κάποιοι από εσάς θέλετε να φτιάξετε μια δική σας στολή και πιάνουν τα χέρια σας, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ύφασμα και να ψάξετε στο διαδίκτυο πώς θα φτιάξετε τη δική σας μοναδική στολή.

Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε παιδικές μοναδικές στολές

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved