Αυτή είναι η ντουλάπα της Νορθ Γουέστ!

Ντυμένη ως σταχτοπούτα, φορώντας τα αυτιά της Μίνι Μάους, και έχοντας την κούκλα της στο καρότσι, η Νορθ Γουέστ κάθεται στο κέντρο της ντουλάπας της απολαμβάνοντας το παιχνίδι.

Αυτή είναι η ντουλάπα της Νορθ Γουέστ!

Παπούτσια από τη μια πλευρά, καλάθια με βιβλία, τουτού φούστες, σαγιονάρες και αρκετά παιχνίδια είναι αυτό που μπορεί να δει κανείς σε μία από τις μικρές ντουλάπες που διαθέτει η οικογένεια Καρντάσιαν στο σπίτι της.

etyeryteryte

Η Κιμ, απαθανάτισε την κόρη της να παίζει με τα παιχνίδια και τις ομπρέλες της, σχολιάζοντας ως μια «κλασσική» μαμά, «Προβλέπεται να είναι μεγάλη η νύχτα!», αποτυπώνοντας κατά κάποιο τρόπο την απελπισία της μητρότητας όπως τη βιώνει εκείνη.

1434122216 north west 2 splash

Ωστόσο πολλές μαμάδες σχολίασαν τη φωτογραφία αρνητικά, γράφοντας: «Αν ήθελες να τη βάλεις για ύπνο, θα το έκανες!», «Γιατί απλά δεν τη βάζεις για ύπνο!», «Έχω εφημερία στο νοσοκομείο, πηγαίνω τα παιδιά συνέχεια στο σχολείο, φροντίζω εγώ η ίδια τον άνδρα μου και τα παιδιά μου, έχω να πάω διακοπές από το 2006 και η μαμά μου είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και πεθαίνει. Ξεπέρασέ το Κιμ, είναι απλά μια ντουλάπα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved