Το ταξίδι του «Παίζω και Μαθαίνω» συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα!

Με προσήλωση και φροντίδα για τα παιδιά, το πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ «Παίζω και Μαθαίνω» συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι του ανά την Ελλάδα!

Το ταξίδι του «Παίζω και Μαθαίνω» συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα!

Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών και η δομή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της προσωπικότητας και την προ­αγωγή της ψυχικής υγείας.

Τα παιδιά θα πρέπει να μπορούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, τη δημιουργικότητά τους και να αναπτυχθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο δεύτερο «σπίτι» τους που είναι το σχολείο.

Το «Παίζω και Μαθαίνω» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βελτιώνει και κάνει πιο δημιουργική την καθημερινότητα των παιδιών μέσω της ανάπλασης των προαύλιων χώρων ενώ παράλληλα συμβάλλει στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών και όλα αυτά γίνονται σε συνεννόηση με τους δήμους για την εκτίμηση των αναγκών τους.

Είναι πολύ σημαντικό το σχολείο να παρέχει στα παιδιά όλα όσα αξίζουν και θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους. Αίγιο, Θήβα, Ηράκλειο, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη και το ταξίδι συνεχίζεται! Μείνετε συντονισμένοι!

{youtube}_YgYEoBbjyY{/youtube}

#Avra#PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved