Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ προσφέρει εφόδια για να «ανθίσουν» τα παιδιά!

Το σχολείο είναι ο χώρος όπου πρέπει να γίνονται προσπάθειες όχι μόνο για να δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν γνώση, αλλά και για να τα βοηθάμε να αναπτύξουν όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς τους.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ προσφέρει εφόδια για να «ανθίσουν» τα παιδιά!

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να επιτύχει και το πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ «Παίζω και Μαθαίνω» που επειδή θεωρεί τα παιδιά πηγή της ζωής, τους προσφέρει τα εφόδια για να «ανθίσουν»!

Με το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βάζει χρώμα στη ζωή τους και μετατρέπει τις αυλές των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε παιδικές χαρές! Οι προαύλιοι χώροι, που τα παιδιά μας μεγαλώνουν, γεμίζουν πράσινο, για να είναι πιο όμορφη η κάθε μέρα τους!

Επιπλέον, τα γλυκά μας προσωπάκια είναι δύο φορές χαρούμενα, αφού έχουν παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό για να εκφράζονται ελεύθερα!

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και να ενημερωθείτε για τις έξι πόλεις-σταθμούς του προγράμματος «Παίζω και Μαθαίνω».

{youtube}4Jr9HdwEVXE{/youtube}

Γιατί τα παιδικά χαμόγελα είναι ανεκτίμητο δώρο! Γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα για ένα αισιόδοξο αύριο... Μείνετε συντονισμένοι!

#Avra#PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved