«Παιδικό πάρτι: Με θέμα την αγελαδίτσα»

Τα παιδιά πάντα περιμένουν την ημέρα των γενεθλίων τους με μεγάλη ανυπομονησία και λαχτάρα. Ως γονείς θέλουμε πάντα να ετοιμάσουμε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων, ώστε τα παιδιά μας να είναι ευχαριστημένα και χαρούμενα.

«Παιδικό πάρτι: Με θέμα την αγελαδίτσα»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Η διακόσμηση, η τούρτα, ο μπουφές, όλα παίζουν το ρόλο τους και για να διοργανώσετε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο στο παιδάκι σας, θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο θέμα που θα του αρέσει και θα ταιριάζει στην προσωπικότητά του!

 890 890 890 89

Σήμερα θα σας προτείνουμε την αγελαδίτσα ως θέμα. Και ποιο παιδί ειδικά τα πρώτα χρόνια της ζωής του 0-6 ετών, αγαπά αυτό ασπρόμαυρο ζωάκι. Εξάλλου το «μου» είναι ο πρώτος ήχος που κάνουν τα μωρά όταν τα ρωτάς: «Πώς κάνει η αγελάδα;».

Ξεκινήστε με τη διακόσμηση. Αγοράστε μαύρα ή λευκά χαρτόνια και φτιάξτε προσκλήσεις που θα θυμίζουν αγελαδίτσες.

 789 7890 890

Έπειτα εστιάστε στον μπουφέ, καθώς κακά τα ψέματα αυτό είναι που οι περισσότεροι κοιτούν, εκτός από την τούρτα. Τι όμως ταιριάζει σε ένα πάρτι με θέμα αγελαδίτσες; Ακόμη και εδώ σας έχουμε μερικές οικονομικές λύσεις.

Τυροπιτάκια, cupcakes, ρολάκια με τυρί κρέμα, ντοματίνια, αγγουράκια, καροτάκια, λουκανικάκια και δημητριακά sticks που θα συνοδεύονται με ένα ντιπ κρέμας τυριού!

Ρολάκια με τυρί La Vache qui rit

 890 890 890 890 890 890 890

Τι καλύτερο από μια αγελαδίτσα για το πάρτι με θέμα την «αγελαδίτσα». Θα χρειαστείτε για κάθε πίτα: 2 φέτες γαλοπούλα, 1 συσκευασία La Vache qui rit τυροβουτιές, 2 φέτες μαρούλι, 1 πίτα αραβική!

Πώς θα τα φτιάξετε:
Απλώστε με ένα μαχαίρι, μία συσκευασία La Vache qui rit τυροβουτιές, βάλτε τη γαλοπούλα και το μαρούλι, ρολάρετε και κόψτε μικρά ρολάκια όπως και στην εικόνα. Η κάθε πίτα βγάζει 4 ρολάκια. (Φτιάχνετε μόνο τόσα όσα χρειάζεστε)

Διάφορα λαχανικά και όχι μόνο με ντιπ κρέμας τυριού!

 890 890 890 890 890 890

Κανένα παιδί δεν βάζει στο πιάτο του μεγάλες μερίδες φαγητού. Προτιμούν αυτά που είναι μικρά και που τρώγονται με τα χέρια. Για αυτό φτιάξτε, μικρά κεφτεδάκια, βράστε μικρά λουκανικάκια, αγοράστε ντοματίνια και κόψτε αγγούρια και καρότα σε sticks! Τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα και στο κέντρο τοποθετήστε ένα μπολ με κρέμα τυρί που θα έχετε αδειάσει από 5 συσκευασίες La Vache qui rit τυροβουτιές. Βάλτε σε ένα ποτήρι και τα sticks από το πακέτο και το τραπέζι σας θα γεμίσει στο πι και φι!

Αν, ωστόσο, είστε από τις μανούλες που δεν τα καταφέρνουν καθόλου στην κουζίνα, και όλα τα παραπάνω τους φαίνονται βουνό, απλά αγοράστε τόσες συσκευασίες La Vache qui rit τυροβουτιές όσα θα είναι και τα παιδιά που θα έχετε στο πάρτι. Στολίστε τα στο τραπέζι και τα παιδιά σίγουρα θα τρελαθούν από χαρά!

Οι επιλογές είναι πολλές και με λίγη φαντασία μπορείτε και εσείς να αυτοσχεδιάσετε και να διοργανώσετε ένα πρωτότυπο και άκρως όμορφο και εντυπωσιακό πάρτι με ένα βασικό συστατικό. Την αγαπημένη αγελαδίτσα, μικρών και μεγάλων!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved