Το «Ευχαριστώ» μέσα από τα μάτια των παιδιών

Όσα πράγματα κι αν κάνει κανείς για παιδιά είναι λίγα και όταν το ευχαριστώ έρχεται από τα ίδια κάθε ενέργεια αποκτά άλλη διάσταση και αξία.

Το «Ευχαριστώ» μέσα από τα μάτια των παιδιών

Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ έχει ως στόχο να επηρεάσει τις ζωές περισσοτέρων από χιλίων παιδιών ανά την Ελλάδα σε 7 πόλεις. Πρώτος σταθμός υπήρξε το Αίγιο και ο παιδικός – βρεφονηπιακός σταθμός Α’ - Β’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου. Ο προαύλιος χώρος γέμισε χρώμα και κούτες με παραμύθια, κούκλες και εκπαιδευτικό υλικό χτύπησαν την πόρτα.

 avra

Τα παιδιά που είδαν τα καινούργια τους παιχνίδια και τα πολύχρωμα λουλούδια τους θέλησαν να στείλουν το δικό τους «Ευχαριστώ» που αξίζει όσα όλα τα ευχαριστώ του κόσμου μαζί. Ζωγράφισαν όλα μαζί την καινούργια τους αυλή και τα παιχνίδια τους και αποτύπωσαν σε μια ξεχωριστή κάρτα τι τους αρέσει περισσότερο στην καινούργια τους αυλή μαζί με τη δασκάλα τους.

Ο Ντίνος, η Κατερίνα, η Ηλέκτρα, ο Παντελής, ο Γιώργος, η Σιντορέλα και η Νάντια έστειλαν όλοι τις σκέψεις τους μαζί με την κυρία Κατερίνα την δασκάλα τους.

Με προσύλωση και φροντίδα για τα παιδιά το πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερου ΑΥΡΑ συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι του για να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα χαμόγελα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved