Όταν το χρώμα ξεφεύγει από τις ζωγραφιές των παιδιών και γίνεται πραγματικότητα!

Πρόγραμμα «Παίζω και μαθαίνω» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα

Όταν το χρώμα ξεφεύγει από τις ζωγραφιές των παιδιών και γίνεται πραγματικότητα!

Θυμάμαι στο νηπιαγωγείο που τσακωνόμασταν με τους φίλους μας ποιος από όλους θα κάνει πρώτος κούνια σε εκείνη που ήταν λιγότερο σκουριασμένη ή ποιος θα κάνει τραμπάλα σε αυτή που δεν ήταν ξεχαρβαλωμένη. Επίσης θυμάμαι κάτι παλιά βιβλία και παραμύθια, που είτε μας τα διάβαζαν οι δασκάλες μας είτε μας τα έδιναν να τα ξεφυλλίσουμε. Πολλές φορές μάλιστα έλειπαν σελίδες από τα παραμύθια.

Σίγουρα πολλά έχουν αλλάξει αλλά είναι πάντα επίκαιρη η ανάγκη να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας ώστε να ανθίσουν και να μεγαλώσουν σωστά. Όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν προγράμματα όπως το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω»του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που αγκαλίαζει παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα έχοντας το παιδί στο επίκεντρο τότε αξίζει να μιλήσουμε για αυτό. Το πρόγραμμα «Παίζω και μαθαίνω», αναπλάθει προαύλιους χώρους και παρέχει εκπαιδευτικό υλικό για πάνω από χίλια παιδιά.

AIGIO

Α’ - Β’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου

HRAKLEIO

Η’ Κέντρο Προσχολικής Απασχόλησης - ΚΕΠΑ

 0980

Παιδικός Σταθμός Θήβας

Αυτές τις ημέρες ένας ακόμη σταθμός ολοκληρώθηκε. Μετά το Αίγιο και το Ηράκλειο τώρα και στη Θήβα τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν τους νέους προαύλιους χώρους τους καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό που προέκυψε κατόπιν συνεννενόησης με τους παιδικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Κούκλες, χάρτες, παραμύθια και πολλά άλλα. Τα παιδιά πολύ χαρούμενα απόλαυσαν τα νέα τους παιχνίδια, ζωγράφισαν και δημιούργησαν . Μέσα από τα μάτια τους όλα μοιάζουν πολύ διαφορετικά. Πολύχρωμα λουλούδια, κούνιες και όλα όσα κρύβει η φαντασία των παιδιών φεύγει από την κόλλα χαρτί και γίνεται παραγματικότητα γύρω τους.

#Avra#PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved