Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Αύρα ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και χαρίζει απλόχερα παιδικά χαμόγελα

Με το Πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα, βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών προσφέροντάς τους εφόδια για ξέγνοιαστο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση.

Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Αύρα ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και χαρίζει απλόχερα παιδικά χαμόγελα

Ένα μοναδικό ταξίδι που προσφέρει χαρά και θετική ενέργεια καθώς μονάδα μέτρησης της επιτυχίας δεν είναι άλλη από τα χαμόγελα των παιδιών. Με πολύ χρώμα, όμορφες ζωγραφιές στους τοίχους, πολύχρωμα λουλούδια, καινούργια παιχνίδια στους αύλιους χώρους και εκπαιδευτικό υλικό όπως παραμύθια, χάρτες και κούκλες δημιουργεί ένα ξέγνοιαστο περιβάλλον για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

234523452345

Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» έχει ήδη ταξιδέψει σε Αίγιο, Θήβα, Ηράκλειο και συνεχίζει δυναμικά με Γιάννενα και Θεσσαλονίκη και συνεχίζει! Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του δήμου γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια με επίκεντρο τα παιδιά.

2456346536756

Τα παιδιά στη ζωή τους χρειάζονται χρώμα και ζωντάνια. Είναι γνωστό ότι το χρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία αυτών που ζουν και κινούνται σε αυτών. Τα παιδιά μας χρειάζονται χρώμα και ζωντάνια στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένα και να κάνουν και εμάς με τη σειρά τους ευτυχείς. Η έκθεση σε συγκεκριμένα χρώματα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση του παιδιού, να βοηθήσει στη συγκέντρωση και να οργανώσει καλύτερα το κομμάτι της μνήμης.

245637367376347
906879678967

Για αυτό το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» ξεχωρίζει και στοχεύει ψηλά. Συνολικά θα μεταβεί σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και θα επηρεάσει θετικά τη ζωή περισσοτέρων από χιλίων παιδιών δίνοντας πάνω από 500 ανθισμένα λουλούδια, 652 κούκλες, 1.100 μαρκαδόρους, αμέτρητα και πολλά παιχνίδια ενώ θα φροντίσει και στη σωστή ενυδάτωση και με την παροχή μπουκαλιών Φυσικού Μεταλλικού Νερού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών. Το ταξίδι συνεχίζεται δυναμικά ώστε πιο πολλά παιδιά να έχουν καλύτερη ποιότητα μάθησης, εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης.

67986789678

Είναι σημαντικό σήμερα να βλέπουμε ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέφτονται πόσο σημαντικό είναι, τα παιδιά να περιβάλλονται από αγάπη και ενδιαφέρον.

9 789 789 789

Τα παιδιά εξάλλου μιμούνται τους μεγαλύτερους!

#Avra#PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved