Οι πιο σωστές επιλογές για το lunch box του σχολείου

Ντριιιιιιιν! Ώρα για διάλειμμα! Τα βιβλία κλείνουν και η ώρα για κολατσιό έφτασε! Τα μικρά ζιζάνια ξεχύνονται στους διαδρόμους, τις σκάλες και το προαύλιο και προσπαθούν να παίξουν αλλά… πεινάνε και λίγο!

Οι πιο σωστές επιλογές για το lunch box του σχολείου

Γι’ αυτό εμείς, ως έξυπνες μαμάδες, θα τα βοηθήσουμε και να απολαύσουν το παιχνίδι με τους φίλους τους, αλλά και να φάνε ένα θρεπτικό κολατσιό, με το οποίο θα έχουμε εφοδιάσει το lunchbox τους!

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια φρούτα εποχής, όπως μία μπανάνα ή ένα πορτοκάλι, ή ακόμη και μήλα, ακτινίδια, μανταρίνια και ρόδια, θα δώσουν στο παιδί την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσει τη μέρα του χαρούμενο και δυνατό! Μπορούμε επίσης, να ανακατέψουμε σε ένα σακουλάκι ανάλατους και άψητους ξηρούς καρπούς, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, ή καρύδια, και να το συνδυάσουμε ένα χυμό. Αυτό το σνακ είναι εξαιρετικό τονωτικό για το μυαλό, και βοηθάει στη μνήμη και τη μάθηση!

Υπάρχει όμως ένα ντιπ που κάνει το συνδυασμό κολατσιού και παιχνιδιού… δύο φορές παιχνίδι! Η αγελαδίτσα που μας φροντίζει εδώ και 45 χρόνια μας, έρχεται να προσφέρει και πάλι το χαμόγελό της στα παιδιά και τις μαμάδες! Η πρακτική συσκευασία με τις τυροβουτιές της La Vache Qui Rit είναι η τέλεια λύση για το διάλειμμα στο σχολείο. Επιτρέπει στο παιδί να χρησιμοποιήσει εύκολα το σνακ που του έχετε δώσει να πάρει μαζί του από το σπίτι. Είναι ένα ισορροπημένο γεύμα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά γιατί συνδυάζει το ασβέστιο από το απολαυστικό τυρί, με την υπέροχη γεύση από τα κριτσίνια που χαρίζουν ενέργεια. Ενώ η συσκευασία του το κάνει παιχνίδι που θα λατρέψουν τα παιδιά!

 MG 1575ok 1 07

Εάν ψάχνετε ένα έξυπνο tip που θα κάνει το μικρό σας αγγελούδι να φάει πιο εύκολα κάντε του μία γλυκιά έκπληξη: Αφήνετε καθημερινά μηνύματα αγάπης στο κολατσιό του! Μερικές φράσεις αγάπης που μπορείτε να γράψετε, για να το κάνετε να χαμογελάσει και να του υπενθυμίσει πόσο το αγαπάτε και πως σας λείπει είναι: «Σε αγαπώ πολύ - Περιμένω να γυρίσεις σπίτι», «Μην ξεχνάς να χαμογελάς - Είναι μεταδοτικό», «Σου χρωστάω μία αγκαλιά, όταν επιστρέψεις σπίτι», ενώ αν θέλετε να του υπενθυμίσετε πόσο σημαντικό είναι το κολατσιό του καλύτερα να γράψετε:

«Διάλειμμα; Ώρα για κολατσιό και παιχνίδι!» ή «Όλοι οι σούπερ ήρωες τρώνε το κολατσιό τους, για να είναι δυνατοί!». Μια καλή ιδέα είναι να υπογράψετε πάνω στις τυροβουτιές της La Vache Qui Rit και με κάποιο ψευδώνυμο που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε μεταξύ σας! Αυτό κι αν είναι δώρο για το μικρό σας αγγελούδι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved