Ώρα για τυροβουτιές!

Επιτέλους κάποιος μας σκέφτεται εμάς τις μανούλες κι αυτός δεν είναι άλλος από την La Vache qui rit, που μας γνωρίζει πάρα πολύ καλά για πάνω από 45 χρόνια!

Ώρα για τυροβουτιές!

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Άλλωστε έχουμε μεγαλώσει με τα λαχταριστά τυρένια τριγωνάκια La Vache qui rit που μας έδινε η μαμά μας και τώρα έχουμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε όμορφες γευστικές τυρο-λιχουδιές και στα δικά μας παιδιά.

Η La Vache Qui Rit έχει αποδείξει εμπράκτως ότι μας νοιώθει - ξέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην απαιτητική μας καθημερινότητα, καθώς και το άγχος μας να βρίσκουμε (και εφευρίσκουμε…) νέες ιδέες ώστε να δώσουμε στο παιδί μας κάτι θρεπτικό αλλά συνάμα απολαυστικό , που θα το κάνει κάθε φορά να το λαχταράει όλο και πιο πολύ!

Και, μεταξύ μας, κάτι ώστε να μην χρειάζεται και ιδιαίτερη προετοιμασία, αφού όλες είμαστε εργαζόμενες μανούλες και ο χρόνος είναι πολύτιμος! Γιατί είμαστε απαιτητικές, δεν συμβιβαζόμαστε με μετριότητες και θέλουμε και το καλύτερο για το παιδί μας!

 MG 1575ok 1 07

Γι’ αυτό ακριβώς έφτιαξε από εμάς για εμάς τις Τυροβουτιές, ένα θρεπτικό, απολαυστικό κολατσιό που θα κάνει το μικρό μας ευτυχισμένο, αφού κάνει το φαγητό να μοιάζει με παιχνίδι!

Κι όταν λέμε τυροβουτιές το εννοούμε. Είναι όνομα και πράγμα αφού τα παιδιά κάνουν πραγματικές βουτιές μέσα στο τυρί! Όπου κι αν βρίσκονται: Στο σχολείο, στο σπίτι, στην παιδική χαρά, την ώρα του διαβάσματος, του παιχνιδιού, της τηλεόρασης. Κι αυτό γιατί οι Τυροβουτιές είναι εύκολες στη χρήση και τα παιδιά μπορούν να τις παίρνουν μαζί τους παντού. Να τις απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή!

Οι Τυροβουτιές συνδυάζουν απίθανη γεύση και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Το ασβέστιο από το La Vache qui rit είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των παιδιών, ενώ τα δημητριακά από τα τραγανά κριτσίνια τους γεμίζουν ενέργεια και πάνω από όλα αυτό που θέλουμε όλοι για τα παιδιά μας… ΧΑΡΑ!

tyrovouties logo

Απλά να σας αναφέρω ότι η κόρη μου απλά ξετρελαίνετε κάθε φορά που τις βάζω μαζί για κολατσιό τυροβουτιά – της αρέσει επειδή μπορεί να βουτάει και να ξαναβουτάει αλλά να το μοιράζετε και με τις φίλες της. Κι εγώ ξετρελαίνομαι με τη χαρά της!

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να σας αναφέρω είναι η οικονομική τους τιμή! Οι τυροβουτιές La vache qui rit αποτελούν μία οικονομική και πρακτική επιλογή κολατσιού, που λύνει τα χέρια στις πολυάσχολες μητέρες !

Μανούλες σας τις προτείνω ανεπιφύλακτα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved