Εσείς γνωρίζετε για το νέο πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Αύρα;

Πριν λίγο καιρό μίλησα με μια φίλη μου από το Αίγιο. Ενθουσιασμένη μου έλεγε πώς το σχολείο που πήγαινε ο μικρός της μεταμορφώθηκε.

Εσείς γνωρίζετε για το νέο πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Αύρα;

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Τι εννοώ; Λουλούδια φυτεύτηκαν στον προαύλιο χώρο, καινούρια τραπεζάκια τοποθετήθηκαν στις αίθουσες, γέμισαν χρώμα οι τοίχοι, ενώ οι βιβλιοθήκες και τα παιχνίδια των παιδιών ανανεώθηκαν με νέα.

Και όλα αυτά, χάρη στο νέο πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Αύρα. Ψάχνοντας περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα #Avra#PaizokaiMathaino, καθώς μια τέτοια ενέργεια σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς γονείς, ανακάλυψα πώς από πίσω κρύβεται το νερό Αύρα.

IMG 7022

Το Πρόγραμμα #Avra#PaizokaiMathaino και το φυσικό μεταλλικό νερό Αύρα βρίσκονται στο πλευρό πολλών παιδιών ανά την Ελλάδα προσφέροντάς τους εφόδια για ξέγνοιαστο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση. Κάνοντας μια μικρή έρευνα ανακάλυψα πώς το πρόγραμμα βελτιώνει και κάνει πιο δημιουργική την καθημερινότητα των παιδιών μέσω της ανάπλασης των προαύλιων χώρων ενώ παράλληλα συμβάλει στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών και όλα αυτά γίνονται σε συνεννόηση με τους δήμους για την εκτίμηση των αναγκών τους.

IMG 7153

Είναι πολύ όμορφο να διαπιστώνεις πώς υπάρχουν εταιρίες που νοιάζονται για τα παιδιά και την ανάπτυξή τους. Τα περισσότερα παιδιά περνούν περίπου 8 ώρες της μέρας στο σχολικό τους περιβάλλον, αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το περιβάλλον πρέπει να είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και χαράς και πάνω από όλα να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φυσικό μεταλλικό νερό Αύρα, εκτός από τον κύριο στόχο του προγράμματος που είναι η ανάπλαση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων φροντίζει και για την ενυδάτωση των παιδιών. Αυτός είναι και ο λόγος που πάνω από 4.000 μπουκάλια Αύρα θα μοιραστούν σε παιδιά ανά την Ελλάδα.

IMG 7165

Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» αποτελεί έκφραση της κοινωνικής ευαισθησίας και υποστήριξη του πιο αγνού τμήματος της κοινωνίας μας τα παιδιά από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα. Στάση που επί σειρά ετών χαρακτηρίζει το χαρακτηρίζει καθώς υποστηρίζει τόσο κοινωνικές, όσο και περιβαλλοντικές και αθλητικές δράσεις.

Στόχος της φετινής χρονιάς είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα περισσοτέρων από χίλια παιδιά.

#Avra #PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved