Τα πιο εξωφρενικά ακριβά αντικείμενα για μωρά!

Υπάρχουν γονείς που σίγουρα το παρακάνουν όταν πρόκειται για τα παιδιά τους, αλλά αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί!

Τα πιο εξωφρενικά ακριβά αντικείμενα για μωρά!

Πρόκειται για αντικείμενα καθημερινής χρήσης για τα παιδιά τα οποία όμως με τα λεφτά που κοστίζουν θα λυπόταν κανείς να τα χρησιμοποιήσει.

Πιπίλα με διαμάντια: κόστος 17.000 δολάρια. Η κυρία που την αγόρασε το μετάνιωσε μάλλον αφού ήταν τόσο βαριά που όποτε την έδινε στο μωρό της το βάρος του κουνούσε το κεφάλι.

Κούνια σε σχήμα άμαξας από παραμύθι: Μπορεί κανείς να βρει τέτοιες κούνιες και με λιγότερα χρήματα, όμως η συγκεκριμένη κοστίζει σχεδόν 20.000 δολάρια. Να υποθέσουμε ότι στην τιμή εσωκλείεται και μια νεράιδα.

Μάρσιπος αξίας 1.140 δολαρίων: Είναι από τα πιο φτηνά αντικείμενα της συλλογής, όμως και πάλι πρόκειται απλά για ένα ύφασμα δεμένο για να γίνεται μάρσιπος. Είναι πάντως μεταξωτό!

Η καρέκλα του... Superman για το φαγητό: Κόστος 2.125. Δεν έχει καμία σχέση με τον υπερήρωα, απλά ονομάζεται έτσι γιατί είναι από το καλύτερο υλικό. Είναι όμορφη μεν στην εμφάνιση, αλλά δεν είναι κρίμα που το μωρό σας θα τη γεμίσει με φαγητά και ζωγραφιές!

Αλλαξιέρα αξίας 5.843 δολαρίων: Αισθάνεται κανείς σαν να βρίσκεται σε κάποιο γαλλικό παλάτι την εποχή του Λουδοβίκου! Δεν είναι και το πιο ωραίο αντικείμενο που έχουμε δει πάντως!

Κούνια αξίας 2.499 δολαρίων: Είναι πανέμορφη αλλά γιατί να ξοδέψει κανείς τόσα χρήματα για ένα κρεβατάκι που θα χρησιμοποιήσει με ημερομηνία λήξης;

Κουτί για παιχνίδια: Κόστος 4.004 δολάρια. Τα χρήματα αυτά θα μπορούσατε να τα χρησιμοποιήσετε για κάτι πιο απαραίτητο ή μάλλον για πολλά απαραίτητα για το μωρό σας πράγματα.

Κούνια μαγικός κήπος: κοστίζει 2.580 δολάρια. Πανέμορφη, αλλά που θα βάλετε το μωρό σας μέσα σε όλο αυτό το χαμό!

Κάστρο για τη Βεράντα: Αξίας 122.730 δολαρίων. Το ερώτημα είναι μετά από αυτό το δώρο, τι θα ζητήσει το παιδί σας άραγε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved