"Απο μικρή όταν μεγαλώσω ήθελα να γίνω μαμά!"

Όταν ήμουν μικρή θυμάμαι όλοι μου έκαναν την ερώτηση τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις και πάντοτε η απάντηση η ίδια "ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ" πάντα έδινα την ίδια απάντηση.

"Απο μικρή όταν μεγαλώσω ήθελα να γίνω μαμά!"

Η μητέρα μου με πίεζε να σπουδάσω να είμαι κάτι στην κοινωνία να είμαι ανεξάρτητη και να έχω τις ανέσεις μου έλεγε.. Δεν ήξερε ότι οι σπουδές μου θα ήταν τα παιδιά που θα έκανα.. Εγώ ήθελα να γίνω μαμά.. Πάντα αυτό ήθελα. Και αυτό έγινε..Στα 20 μου παντρεύτηκα και 22 έκανα την πριγκίπισσα μου που τώρα είναι 6 χρονών. Είναι όλος μου ο κόσμος.. Όταν ήταν 3 κατάφερα να μείνω έγκυος στον άντρα της ζωής μου..στον μικρο μου πρίγκηπα..

Όλοι οι γιατροί μου έκαναν διάφορες εξετάσεις και μου έλεγαν ότι έπρεπε να σταματήσω την εγκυμοσύνη..Είχα συνέχεια αιμορραγίες και έβαζα 8 μήνες ενέσεις.Στον 5ο μήνα έπαθα αλλεργία σε όλο μου το κορμί..Σε κάποια στιγμή δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μου είχαν κάνει ένεση κορτιζόνη.. Μέχρι 7 μηνών που ήμουν μου έλεγαν να το σκεφτώ και γίνετε. Μια ένεση είναι. Δεν μπορούσα να διανοηθώ να σκότωνα έτσι απλά μια ζωή. Ούτε το σκέφτηκα. Ήξερα από την αρχή τι θα έκανα.

Ένα βράδυ ενώ μιλούσα έντονα με τον σύζυγο μου ότι έπρεπε να κάνω αυτό που μου είπαν οι γιατροί πίστευα ότι η Μιχαέλλα μου είχε κοιμηθεί.Το επόμενο πρωινό μου λέει "Μαμά εσύ θέλεις το μωράκι μας??Αν ναι κανε εκείνο που θέλεις"λέω είναι μόνο 3 και κάτι.. Μετά όταν ξύπνησε ο σύζυγος μου λέει ότι είχε δει όνειρο τον Άγιο Γεώργιο και ότι απόφαση να πάρω θα είναι δίπλα μου..και ευτυχώς είχα κάνει το σωστό..Γέννησα στους 8 μήνες και έχω ένα αγόρι,Γιώργος το όνομα του..Δεν μετανιώνω που έγινα μικρή σε ηλικία μαμά και δεν πρόκειται..

Ευχαριστώ το ΘΕΟ που με άφησε να ζήσω αυτό θαύμα της ζωής.. Σκοπός της ζωής μου είναι να κάνω ότι καλύτερο για τα αγγελούδια μου να είμαι δίπλα τους και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι το φάρμακο μου είναι το ναρκωτικό μου(το φιλί και η αγκαλιά τους)που αν δεν το πάρω μια μέρα θα πεθάνω..Το καλύτερο πανεπιστήμιο στην ζωή μου..Γι'αυτό σε όσες είναι σε ενδιαφέρουσα και περνάτε τα ίδια απλά να έχετε πίστη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved