«Είχα πάθει προεκλαμψία. Ο γιος μου γεννήθηκε στον όγδοο μήνα της κύησης»

Στα είκοσι επτά έγινα πρώτη φορά μαμά. Μετά από μια αποβολή, έμεινα έγκυος στον έρωτα της ζωής μου τον Θάνο. Όλα κυλούσαν ή νόμιζα πως κυλούσαν καλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, μέχρι που άρχισα να ανεβάζω πίεση.

«Είχα πάθει προεκλαμψία. Ο γιος μου γεννήθηκε στον όγδοο μήνα της κύησης»

Είχα και πολλά κιλά παραπάνω. Ήρθε λοιπόν η μέρα ή μάλλον η νύχτα που έρχεται στον θάλαμο του μαιευτηρίου ο γιατρός μου, αφού είχα μπει προληπτικά λόγω πίεσης, και μου λέει ότι πάμε για καισαρική. Είχα πάθει προεκλαμψία. Ο γιος μου γεννήθηκε στον όγδοο μήνα της κύησης και μπήκε στην εντατική για πάνω από δέκα μέρες.

Εγώ ένα ράκος που όλο έκλαιγα και προσευχόμουν. Μου κόπηκε το γάλα ενώ ήθελα σαν τρελή να θηλάσω και γενικά ήμουν σκουπίδι μιας και ο πρώην πλέον άντρας μου με κατηγορούσε ότι εγώ έφταιγα για όλα. Τον πήραμε τελικά σπίτι μετά από δέκα και μέρες και όλα κύλησαν υπέροχα. Τώρα είναι έντεκα χρόνων κούκλος, με Σύνδρομο Άσπεργκερ που αντιμετωπίζεται.

Εγώ είμαι απόλυτα ευτυχισμένη με τον νυν άντρα μου και διανύω τον έβδομο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου. Ο γιος μου θα αποκτήσει αδελφούλα και το ευτυχισμένο βασίλειο μας θα υποδεχτεί με μια τεράστια αγκαλιά το νέο μέλος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved