«Προχωράμε σε μια προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης , ο πόθος για ένα μωράκι απερίγραπτος , θα κάναμε τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας»

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κ τη δική μου ιστορία κ τη λαχτάρα μου να αποκτήσουμε ένα παιδάκι ... 3,5 χρόνια προσπαθειών ...

«Προχωράμε σε μια προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης , ο πόθος για ένα μωράκι απερίγραπτος , θα κάναμε τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας»

Έρχεται η απογοήτευση... Τρέχουμε σε γιατρούς ... Κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις ... Τα Αποτελέσματα ( τα δικά μου ) απογοητευτικά .. Στον πάτο μια ορμόνη μου ονομάζεται αντιμυλλεριος ορμόνη ( ΑΜΗ ) συμπέρασμα ;;;;; Μηδαμινά αβγουλάκια ... Προχωράμε σε μια προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης , ο πόθος για ένα μωράκι απερίγραπτος , θα κάναμε τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας !

Άγχος , ορμόνες , φάρμακα , ενέσεις , ξάπλα , κ γενικά πολλή προσοχή όλα αυτά μας κυρίευσαν μάλλον το αποτέλεσμα αρνητικό ... Ήρθε η αποβολή . Συζητούσαμε με τον σύζυγο για δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής ... Εγώ η ψυχολογία στο μηδέν ... Δεν ήθελα να ακούω τπτ είχα απογοητευτεί πλήρως ... Στη διάρκεια του χρόνου που περιμέναμε να παρέλθει το απαραίτητο τετράμηνο ώστε να ξεκινήσουμε τη δεύτερη προσπάθεια ... Είχαμε έρθει μια κ μοναδική φορά σε επαφή με τον σύζυγο ... Δε θα το ξεχάσω ποτέ εκείνο το βράδυ , βγήκαμε έξω για ποτό γυρνάμε σπίτι 4 τα ξημερώματα πέφτουμε για ύπνο αμέσως ... Στις 5 σαν από μηχανής θεός να ξυπνάει μια μαγική δύναμη κ τους δυο ταυτόχρονα μέσα στον ύπνο μας ... Έγινε !

Εκείνο το βράδυ η Παναγίτσα μας χάρισε τη μονάκριβη μας ! Πλησιάζει η ώρα της αυχενικής διαφάνειας , προσευχές εγώ να πάνε όλα καλά, κ τσουπ αρχίζει ένας άλλος κύκλος από στενοχώριες ... Υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη για σύνδρομο νταουν .. Ένοιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου ! Όλοι μου λέγανε για αμνιοπαρακεντηση ... Εγώ αρνιόμουν επίμονα, περίμενα με αγωνία τον υπέρηχο β επιπέδου .. Δόξα το θεό όλα πήγαν καλά .. Κάποιοι μίλησαν κ για ... Ούτε καν τη λέξη θα ήθελα να αναφέρω ! Αποφασίζουμε με τον άντρα μου να τάξουμε τη μικρή στην Παναγία να μπει το πρώτο όνομα Μαρία κ έπειτα της γιαγιάς ! Σα να μην έφτανε όλη αυτή η αγωνία στις 34 εβδομάδες υψηλή ρήξη υμένων ... Άλλο σοκ .. Έτρεμα σαν το ψάρι έξω από το νερό !

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή πλέον παρά μόνο ο δρόμος της καισαρικής , έτσι κ έγινε ! 26/9/13 22:32 γεννήθηκε το θαυματάκι μου 2.320γρ 47 πόντους ...μου την έβαλαν κατευθείαν στο πρόσωπο μου δεν έχω αισθανθεί πιο όμορφα στη ζωή μου , τι συναίσθημα Θεέ μου !!!! Όλοι έξω απο το χειρουργείο αγωνιούσαν ώσπου ανταμοιφθην με την άφιξη της μπουμπούς στην θερμοκοιτίδα , την είδαν βιαστικά έπρεπε να την πάνε αμέσως εντατική ! Το πουλάκι μου , έμεινε στην εντατική 10 μέρες πηγαίναμε πρωί κ απόγευμα κ λιώναμε από επάνω της με τον πατέρα της !

Με την έξοδο μας από την εντατική την πήρα αγκαλιά επιτέλους Θεέ μου , η μυρωδιά της , η ανάσα της με συνεπήραν όλα μαζί , εκεί κατάλαβα ότι ναι έγινα κ εγώ μανούλα !!! Τι συγκίνηση !!!! Το όνομα αυτής Μαρία - Έφη !!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι ;;;;; Μην χάνετε την πίστη σας ! Έχει ο θεός για όλους ... Αρκεί να πιστεύουμε !!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved