«Έμαθα να είμαι μαμά, μαμά για όλα τα καλά τα κακά, τα όμορφα και τα άσχημα, τα εύκολα και τα δύσκολα»

Οι δικοί μου γονείς χώρισαν όταν ήμουν μικρή και μεγάλωσα με την υπεροχή μαμά και τον αδελφό μου αν και ποτέ δεν ένιωσα την έλλειψη του μπαμπά πάντα ονειρευόμουν την δική μου οικογένεια!

«Έμαθα να είμαι μαμά, μαμά για όλα τα καλά τα κακά, τα όμορφα και τα άσχημα, τα εύκολα και τα δύσκολα»

Έτσι πριν από 9 χρόνια γνώρισα τον υπέροχο σύζυγο μου και πριν 6 χρόνια παντρευτήκαμε μόλις μάθαμε ότι είμαι έγκυος τρελαθήκαμε από την χαρά μας όμως δεν καταφέραμε να την ευχαριστηθούμε άρχισαν τα προβλήματα τα φάρμακα οι αιμορραγίες και οι 8 μήνες στο κρεβάτι ααα!!! ξέχασα και μια νοσηλεία, αφού τα καταφέραμε μέχρι τον όγδοο μήνα πήγαμε για μια εξέταση και βρέθηκα να γεννώ με καισαρική τομή ένα όμορφο κοριτσάκι 2.750 πάλι όμως η χαρά μας σταμάτησε νωρίς η μικρή πήγε στην εντατική πιθανή σηψαιμία στο αίμα μας είπαν μέχρι να βγουν οι εξετάσεις (10 μέρες περιμέναμε) με το παιδί στην μονάδα πάντα με τον σύζυγό μου κοιμόμασταν αγκαλιά στον καναπέ ευτυχώς όλα αρνητικά και το κοριτσάκι μας μετά από λίγο ήρθε σπίτι μας!

Όλα υπέροχα και στον χρόνο της μικρής ένα δεύτερο θετικό τεστ η εγκυμοσύνη ήταν ίδια με την πρώτη φάρμακα νοσηλεία αιμορραγίες κ.τ.λ. ευτυχώς φτάσαμε στον μήνα μας αυτή την φορά και γεννήσαμε ακόμη ένα όμορφο κοριτσάκι!!! Και έτσι ξαφνικά το προηγούμενο καλοκαίρι έχουμε ένα τρίτο θετικό τεστ όλα ήταν τέλεια μια καλή εγκυμοσύνη επιτέλους και τα δυο μεγαλύτερα κορίτσια ευτυχισμένα με την αδελφούλα που περιμέναμε γέννησα την Μεγάλη Τέταρτη όμως ξανά ζήσαμε ότι και την πρώτη φορά η μικρή έκανε ταχύπνοια και φυσικά διασωληνώθηκε όταν το έμαθα δεν ήθελα να το πιστέψω πάλι τα ίδια???? Όμως είπα είμαι μαμά και αντέχω τα πάντα για τα παιδιά μας έτσι πηγαίναμε όλοι μαζί κάθε μέρα να την βλέπουμε στην μονάδα και πριν λίγες μέρες την πήραμε σπίτι μας!

Αυτό που θέλω να πω μέσα από την ιστορία μου είναι ότι τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια εγκυμοσύνη και σε μια γέννα όμως αν με ρωτούσες και πάλι θα ήθελα να τα ζήσω όλα από την αρχή γιατί έτσι έμαθα να είμαι μαμά, μαμά για όλα τα καλά τα κακά, τα όμορφα και τα άσχημα, τα εύκολα και τα δύσκολα!!!!! Είμαι μαμά και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!!!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved