«Από την εξέταση με πήραν σχεδόν λιπόθυμη... Δεν υπήρχαν σάλπιγγες για να σκιαγραφηθούν.»

Ήμουν 20 χρονών και είχα διαγνωσθεί ότι είχα πολυκυστικές ωοθήκες. Κάποια στιγμή ο γυναικολόγος μου αποφάσισε να μου αφαιρέσει μία κύστη γιατί είχε μεγαλώσει αρκετά και έτσι αποφασίσαμε να μπω στο χειρουργείο.

«Από την εξέταση με πήραν σχεδόν λιπόθυμη... Δεν υπήρχαν σάλπιγγες για να σκιαγραφηθούν.»

Κατά τη διάρκεια της λαπαροσκοπικής αφαίρεσης η μία μου σάλπιγγα τρυπήθηκε και έτσι ο γιατρός αναγκάστηκε να μου την απολινώσει, χωρίς όμως να μας πει τίποτα! Καταφέραμε να βγάλουμε την κύστη, αλλά βγήκα από το χειρουργείο με μία σάλπιγγα λιγότερη!

Αργότερα παντρεύτηκα προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Μάταια... Ο γιατρός, γνωρίζοντας τι είχε κάνει, με έβαλε να κάνω σαλπιγγογραφία, λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα και ότι λόγω άγχους δεν μπορώ να κάνω παιδί. Από την εξέταση με πήραν σχεδόν λιπόθυμη, διότι δεν υπήρχαν σάλπιγγες για να σκιαγραφηθούν.

Μετά από παρότρυνση του συζύγου μου πήγαμε σε έναν άλλον γιατρό προκειμένου να δούμε γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε παιδί. Όταν έδειξα στον άλλον γιατρό τις εξετάσεις μου και τους υπερήχους μου, έβαλε τα γέλια ...Και τότε μου τα εξήγησε όλα.

Σε ηλικία 30 χρονών, άρχισα τις εξωσωματικές. Ευτυχώς μετά από μόνο τέσσερις κατάφερα να φέρω στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι το οποίο είναι και η καρδούλα μου! Ευτυχώς κατάλαβα νωρίς τι ήθελα και τα κατάφερα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved