Παιχνίδια με θέμα την… επιστροφή στο σχολείο

Είναι ένας καλός τρόπος για να του θυμίσετε ότι επιστρέφει στο σχολείο και να το κάνετε να το συνηθίσει πριν αρχίσει η χρονιά επίσημα.

Παιχνίδια με θέμα την… επιστροφή στο σχολείο

Πέρα λοιπόν από τις αγορές που θα κάνετε σε γραφική ύλη και τσάντες, μπορείτε να παίξετε λίγο μαζί του και να το κάνετε να θέλει να επιστρέψει στην τάξη.

Φτιάξτε μια αλυσίδα αντίστροφης μέτρησης!

Είναι εύκολη κατασκευή και το μόνο που χρειάζεστε είναι χαρτιά κατασκευών σε διάφορα χρώματα. Την κρεμάτε σε μία πόρτα ή τοίχο και κάθε μέρα που περνάει φεύγει ένα χρώμα. Μπορείτε να προσθέσετε και ένα σχολικό, όπως και στη φωτογραφία.

Μετάλλια ανδρείας!

Προετοιμάστε το με δώρο ένα μετάλλιο, το οποίο θα αντιπροσωπεύει την ηρεμία και χαρά με την οποία ετοιμάζεται για το σχολείο!

Δώρο για τη δασκάλα!

Αν συμπαθεί τη δασκάλα του, μπορείτε να προετοιμάσετε να της πάει ένα ωραίο δώρο, μια κάρτα, ή μια άλλη κατασκευή. Φυσικά δεν πρέπει να αγοράσετε κάτι απ' έξω, αλλά να είναι προσωπικό και φτιαγμένο από τα χεράκια του.

Φτιάξτε ένα πίνακα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού!

Ειδικά για την πρώτη εβδομάδα, μπορείτε να του έχετε τα αγαπημένα του φαγητά στο σπίτι. Το ίδιο μπορεί να γράψει στον κατάλογο που θα φτιάξει τι θέλει κάθε μέρα να φάει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved