Παίξτε με το νερό εν μέσω καύσωνα!

Οι ζεστές μέρες δεν πρέπει να σας αποτρέπουν από το παιχνίδι με τα παιδιά σας. Φυσικά δεν θα βγείτε να παίξετε στην αυλή σας όταν η ζέστη είναι στο φόρτε της αλλά ώρες που ο ήλιος δεν κάνει κακό. Όμως να ξέρετε ότι θα γίνετε... μούσκεμα!

Παίξτε με το νερό εν μέσω καύσωνα!

Πηδήξτε πάνω από το νερό: Βάλτε το λάστιχο να ρίχνει το νερό προς τα πάνω σαν συντριβάνι ή αν έχετε σύστημα ποτίσματος ανοίξτε το. Βάλτε το να κινείται κάνοντας το φίδι και πείτε στα παιδιά σας να προσπαθήσουν να το αποφύγουν.

Limbo με νερό: Θυμάστε το παιχνίδι με το ξύλο το οποίο όλοι πρέπει να περάσουν από κάτω. Κάντε το με το λάστιχο. Βάλτε το νερό να τρέχει με δύναμη κόντρα σε ένα τοίχο και βάλτε τα παιδιά να περάσουν από κάτω.

Μπάνιο στην αυλή: Μία φουσκωτή πισίνα μπορείτε να τη βρείτε. Γεμίστε τη νερό και παιχνίδια και πείτε στα παιδιά να μπουν μέσα για να δροσιστούν.

Μωρά από μπαλόνι: Γεμίστε ένα μπαλόνι με νερό, ζωγραφίστε ένα πρόσωπο πάνω, βάλτε του ένα πανί και δώστε το στο μικρό σας να το κρατήσει στην αγκαλιά του. Δείτε πόση ώρα θα τα καταφέρει να το κρατήσει χωρίς να σκάσει. Προειδοποιήστε το για το θόρυβο και το... μπουγέλο!

Πόλεμος με νεροπίστολα: Είναι ένα παιχνίδι που τα διασκεδάζει έτσι κι αλλιώς. Ακόμη περισσότερο λοιπόν εάν έχουν και το ελεύθερο να γίνουν μούσκεμα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved