Φτιάξτε δημιουργικές γωνιές μέσα στο σπίτι

Δεν χρειάζεται να γίνεται χάος μέσα στο παιδικό του δωμάτιο από «βουνά» παιχνιδιών ή να έχετε play room για να είστε σίγουρες ότι το παιδί απολαμβάνει δημιουργικά την ώρα του παιχνιδιού του! Μια έξυπνη λύση είναι να δημιουργήσετε μαζί με το παιδί, έξυπνες και δημιουργικές γωνιές μέσα στο σπίτι. Πώς;

Φτιάξτε δημιουργικές γωνιές μέσα στο σπίτι

- Μπορείτε σε μια γωνιά στο δωμάτιο όπου είναι το γραφείο σας να δημιουργήσετε μια γωνιά βιβλίου. Δηλαδή να φτιάξετε μια χαμηλή χειροποίητη βιβλιοθήκη ή μέσα σε ένα μεγάλο καλάθι και να τοποθετήσετε όλα του τα παραμύθια που μπορεί να παίρνει μόνο του και να απασχολείται!

- Σε μια γωνιά, καλύτερα αυτή να είναι στο δωμάτιο του, όπου έχετε στρώσει μοκέτα να τοποθετήσετε μια μεγάλη κούτα με όλα τα υλικά που κάνει τις κατασκευές του! Δηλαδή, τα υλικά της ζωγραφικής του, τα τουβλάκια του και άλλα.

- Τέλος, στο σαλόνι σας, φτιάξτε του μια μουσική γωνιά. Δηλαδή σε ένα χαμηλό τραπέζι τοποθετήστε του ένα CD player και δίπλα μέσα σε μια θήκη για cd's, βάλτε του όλα εκείνα που του αρέσει να ακούει και είναι βέβαια κατάλληλα για την ηλικία του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved