Christmas alert! Τα δώρα που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας φέτος τις γιορτές

Οδηγός αγορών για να επιλέξετε το πιο stylish παιδικά outfit.

Christmas alert! Τα δώρα που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας φέτος τις γιορτές

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο μαγική περίοδο έχει ξεκινήσει. Και η περίοδος των Χριστουγέννων ήταν, είναι και θα είναι η ευκαιρία να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να δημιουργήσετε κοινές αναμνήσεις με τα παιδάκια σας. Λαμπιόνια, μυρωδιές, χρώματα και υπέροχα κουτιά δώρων κάτω από το δέντρο συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό, που το έχει ανάγκη όλη η οικογένεια.

Πλησιάζουν, λοιπόν, και οι μέρες που ξεκινάτε την αναζήτηση δώρων για τα μικρά σας, τα οποία, ούτως ή άλλως, λατρεύουν τα Χριστούγεννα και περιμένουν κάθε χρόνο τον Άγιο Βασίλη για τα καθιερωμένα δώρα.

Αν, λοιπόν, ψάχνετε ένα δώρο που θα χαροποιήσει τα μικρά σας και θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα τους, σας έχουμε καλά νέα! Ετοιμάσαμε έναν οδηγό αγορών που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το πιο stylish outfit για εκείνα.

designer-outlet-2.jpg

Ζακέτα Lapin House Designer Outlet Athens, παπούτσια Hogan, Lapin House Designer Outlet Athens

Για το μικρό σου που προετοιμάζεται για τις χειμερινές εξορμήσεις

Μήπως το μικρό σας ανυπομονεί για τις χειμερινές σας εξορμήσεις και κάθε λίγο και λιγάκι σας ζητάει να ταξιδέψετε παρέα στα χιόνια; Εσείς, βέβαια, που φροντίζετε να κοιτάτε και το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης, ξέρετε ότι τα ζεστά ρούχα και παπούτσια είναι must για τις ατέλειωτες βόλτες σας τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και στους αγαπημένους σας χειμερινούς προορισμούς. Πέρα, λοιπόν, από το παιχνίδι του Άγιου Βασίλη, μήπως φέτος να σκεφτείτε να κάνετε δώρο στο μικρό σας ένα ζευγάρι μποτάκια και μία ζεστή, πλεκτή ζακέτα για στυλ και άνεση και στο κρύο;

Για τη μικρή σου που θέλει να αναδειχθεί σε βασίλισσα του χιονιού

Αν η μικρή σας περιμένει κάθε χρόνο πώς και πώς να χιονίσει, ένα outfit που θα την αναδείξει σε snow queen, ίσως είναι το δώρο που ψάχνετε. Ένα φούτερ με γιορτινές λεπτομέρειες, οι πιο Christmas κάλτσες και ένα ζευγάρι μποτάκια σε μεταλιζέ απόχρωση είναι επιλογές που πιθανότατα θα έβαζε και εκείνη στη χριστουγεννιάτικη wish list της.

designer-outlet-3.jpg

Μπότες DKNY, Lapin House Designer Outlet Athens, φούτερ Benetton Designer Outlet Athens, κάλτσες Happy Socks Designer Outlet Athens

Εναλλακτικά, αν το παιδάκι σας είναι in love με τα Χριστούγεννα και τις χιονισμένες μέρες, μπορείτε να του χαρίσετε κάποιο κόκκινο πουλόβερ με playful, γιορτινά μοτίβα και εικόνες. Άλλωστε, τα Christmas sweaters δεν βγαίνουν εκτός μόδας.

designer-outlet-4.jpg

Πουλόβερ Benetton Designer Outlet Athens, πουλόβερ Matou France Designer Outlet Athens

Για τις πιο casual εμφανίσεις του μικρού σας

Ποιο είναι το αγαπημένο στυλ των μικρών αγοριών; Φυσικά, αυτό με τα πιο comfort και casual outfits, διότι θέλουν να νιώθουν άνετα στις ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού τους. Ένα μπλε πουλοβεράκι, ένα μπουφάν bomber σε ίδια απόχρωση και ένα ζευγάρι άνετα μπλε sneakers είναι ό,τι χρειάζεται για τις ημέρες που δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει να τρέχει και να παίζει!

designer-outlet-5.jpg

Bomber Lacoste Designer Outlet Athens, πουλόβερ Matou France Designer Outlet Athens, sneakers New Balance Designer Outlet Athens

Για να γίνει η μικρή σας μία πραγματική Christmas queen

Μήπως η μικρή σας έχει μπει για τα καλά στο mood των Χριστουγέννων και θέλει πάντα να είναι σικ και λαμπερή στο ρεβεγιόν; Η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνει, οι απαιτήσεις για το ιδανικό festive season look της αυξάνονται. Διότι πλέον ξέρει να επιλέγει.

Φέτος όμως, θα κάνετε εσείς την πιο festive και elegant επιλογή για εκείνη. Τι λέτε για ένα total red outfit, που θα αναδείξει την μικρή σας σε Christmas queen και θα εντυπωσιάσει τη μικρή σας fashionista;

designer-outlet-6.jpg

Φόρεμα Lapin House Designer Outlet Athens, παλτό Matou France Designer Outlet Athens

Για τον μικρό σας gentleman που ανυπομονεί για τις γιορτές

Τώρα που το μικρό σας αγοράκι μεγαλώνει όλο και πιο γρήγορα, κάθε φορά που έχετε να πάτε σε κάποιο επίσημο event του σχολείου, συνειδητοποιείτε ότι έχει αρχίσει να διαμορφώνει τη δική του αίσθηση του στυλ.

Είναι η ευκαιρία, φέτος τα Χριστούγεννα να βρει κάτω από το δέντρο σας, το δικό του formal πουκάμισο με το σωστό πανωφόρι φυσικά, που θα μπορεί να το συνδυάζει τις παγωμένες γιορτινές μέρες. Μήπως ένα καρό μπλε πουκάμισο και ένα μαύρο μοντγκόμερι είναι αυτά που θα διαμορφώσουν το στυλ του μικρού σας gentleman στο φετινό ρεβεγιόν;

designer-outlet-7.jpg

Πουκάμισο Lapin House Designer Outlet Athens, μοντγκόμερι Lapin House Designer Outlet Athens

Τώρα που βρήκατε την απαραίτητη έμπνευση για τη φετινή gift list των μικρών σας, ώρα να βάλετε και τα απαραίτητα «τσεκ» στη λίστα σας. Ανακαλύψτε αγαπημένα designer brands έως -70% πιο φθηνά, αλλά και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους και πολλές γιορτινές δραστηριότητες στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens! Μην χάνετε άλλο χρόνο, λοιπόν. Απολαύστε μία μέρα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens και βρείτε τα ιδανικά δώρα, που τόσο πολύ περιμένουν τα μικρά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved